אנונימי אנונימי
משתמש פעיל
אשמח לכל מידע
מה?משביע אותה רק הנקה?רשמית טעימות קלות מאוד זה 4חודשים אבל טעימות רצינות יותר זה ב-6 חודשים
לצערי הבת שלי קרוב ל9 חודשים עדיין לא טועמת בקושי... רק יונקת
יש עצה???
בתי התחילה כבר בגיל של שלש וחצי חודשים...אשמח לכל מידע
הרגעת אותי שאני לא היחידה...הבן שלי עד גיל 9 חודשים לא אכל שום מוצק הוא לא הצליח לבלוע את זה ואם נכנס משהו מיד הקיא, כל כמה ימים ניסיתי שוב ופתאום יום אחד הילד התחיל לאכול, עד אסור להתייאש לנסות כל הזמן לא להכריח את הילד, בסוף הוא יצליח(אלא אם כן יש בעיה ומגיל מסויים צריך לבדוק אם הילד עוד לא אוכל מוצקים)
עד היום הוא סרבן אוכל, אבל אוהב דברים לא נראה לי כל כך אופיניים לדוג' סלט הוא תמיד יאכל, המאכלים הראשונים שהוא אכל, היה סלט ירקות וצ'ולנט, כמה שצחקנו ,צריך להביא לטעום כל הזמן כל פעם לנסות קצת כמה שהיא מסוגלת, בעז"ה היא תאכל ברגע שתהיה בשלה לכךהרגעת אותי שאני לא היחידה...
בכל מקרה את זוכרת מה זה היה שהוא הסכים לאכול?
אולי זה היה משהו מיוחד שתינוקות סרבני אוכל אוהבים...
הבן שלי בן 8 וחצי חודשים, ממתי שהוא נולד הרגלתי אותו גם לבקבוקים, הוא אוכל כבר הכל (כולל מוצרי חלב), ועדיין מתעורר בלילה יותר מפעמיים (אני אובדת עצות), בדר"כ אצלי עד שאני לא מפסיקה להניק לגמרי, מתעוררים אצלי.כנראה שכן רק שהבעיה היא שבלילה היא קמה פעמיים לאכול כמו תינוקת שנולדה
ואני לא יודעת איך לעבוד על זה היא לא אוהבת שום מרקם
מה זה לא טועמת?תנסי להביא לה מהצלחת שלך לפעמים עובד הכי טוברשמית טעימות קלות מאוד זה 4חודשים אבל טעימות רצינות יותר זה ב-6 חודשים
לצערי הבת שלי קרוב ל9 חודשים עדיין לא טועמת בקושי... רק יונקת
יש עצה???
חוץ מזה שזה קשה אין בעיה שהיא קמה באמצע הלילהכנראה שכן רק שהבעיה היא שבלילה היא קמה פעמיים לאכול כמו תינוקת שנולדה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: