מוצרי חלב לא ניגר ידוע לי שאפשר מגיל 9 חודשים.מגיל 4 חודשים אפשר להתחיל
כדאי להתחיל כל דבר בנפרד כדי לגלות אלרגיה אם קיימת
לגבי צ’יפס קידס- לא בריא בכלל
לגבי פירות- פירות מסוימים עלולים לגרום לאלרגיה כדאי לנסות לאט ובנפרד לדוגמא: תות, אפרסק וכו׳
לגבי ירקות כידוע לי אין הגבלה- כמובן מבושלים וטחונים היטב
כנ״ל גם עוף (מבושל רך וטחון)
לגבי לחם / בסקוטי להתחיל בפירורים ממש קטנים.
מוצרי חלב לפני גיל שנה לא מומלץ
(במיוחד חלב ניגר)
לגבי דגים יש נוהגים לא לתת לפני גיל שנה
יתכןמוצרי חלב לא ניגר ידוע לי שאפשר מגיל 9 חודשים.
נכון שיש גם דברים פחות מוצלחים במוצרי חלב, אבל אי אפשר להתכחש לזה שיש בהם הרבה סידן וזה גם חלבון. וילדים זקוקים לסידן ולחלבון כדי לגבוה ולגדול.יתכן
בכללי למרות כל השיכנועים שמשכנעים אותנו
זה ממש לא שיא הבריאות!!!
?בחלב ניגר
שמעתי שבחו"ל אין כמעט אלרגיה לבוטנים בגלל שאוכלים במבה מגיל אפס...לגבי במבה-- בטיפת חלב כיום אומרים לא לתת לפני שנה כי זה יכול לפתח אלרגיה בניגוד לזה שלפני כמה שנים אמרו דוקא לתת בגיל מוקדם (חצי שנה..) וזה מה שתינוקות היו אוכלים...
אני אישית נותנת בלי בעיה... גדלנו על זה...
יש מאכלים שמכילים הרבה יותר חלבון וסידןנכון שיש גם דברים פחות מוצלחים במוצרי חלב, אבל אי אפשר להתכחש לזה שיש בהם הרבה סידן וזה גם חלבון. וילדים זקוקים לסידן ולחלבון כדי לגבוה ולגדול.
לדוגמא?יש מאכלים שמכילים הרבה יותר חלבון וסידן
יש בשקדיה 220 מ"ג סידן ל100 גרם, לעומת 700 מ"ג ב100 גרם גבינה צהובה. נכון שיש כמות חלבון זהה.שקדיה!!!
[דבש ג"כ צריך להזר לא לתת לפני גיל שנה]
מי אוכל 100 גרם שקדיה????יש בשקדיה 220 מ"ג סידן ל100 גרם, לעומת 700 מ"ג ב100 גרם גבינה צהובה. נכון שיש כמות חלבון זהה.
גם נכון, אבל היות שהגבינה הצהובה מנצחת בנוק-אאוט אפילו אם היו אוכלים 100 גרם שקדיה לא נכנסתי לזה. וזה גם בלי להזכיר שגם ענין הטעם והרצון והחשק של הילדים לאכול משמעותי.מי אוכל 100 גרם שקדיה????
30 גר (2 כפות גדושות) וגם זה בקושי...
לא יודעת כמה סידן נספג בגוף מהחלב וכמה מהשקדיה, רק מעלה נקודה שלפעמים משווים דברים בלי לשים לב לפרטים קטנים וחשובים
בדיוק. רק מוסיפה על הטענה, שאפילו אם היה אותו כמות ל100 גר'- אין השוואה בכמות שאוכלים.גם נכון, אבל היות שהגבינה הצהובה מנצחת בנוק-אאוט אפילו אם היו אוכלים 100 גרם שקדיה לא נכנסתי לזה. וזה גם בלי להזכיר שגם ענין הטעם והרצון והחשק של הילדים לאכול משמעותי.
צודקת .בדיוק. רק מוסיפה על הטענה, שאפילו אם היה אותו כמות ל100 גר'- אין השוואה בכמות שאוכלים.
דבש אסור לתת בגלל שיש בו נבגים שיכולים להתפתח לחיידקים שמסכנים תינוקות.דבש ומוצרי חלב - בד"כ משתדלים לתת לא לפני גיל שנה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: