ל"ג בעומר עם חברותנו היקרות hbecker ויעל איזיקוביץ - הבית שלנו י"ח אייר תשע"ח

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איזה כף לגלות הפתעה על הבוקר בשיתוף חברותנו היקרות:
מתכונים: השפית האלופה @hbecker שתחי'
צילום: הצלמת התותחית @יעל אייזיקוביץ שתחי'
לנו נותר לנסות ולהתלקק
יה"ר שתמשיכו ביתר שאת וביתר עוז עוד ועוד מתכונים משובחים מתוך בריאות ונחת להנאת כולנו
הפעם:
גלידת פיסטוק עם קראנץ' פיסטוק
001.jpg

סורבה תות בהגשה מהודרת
002.jpg
 

לילי 1

משתמש מקצוען
תודה רבה
איפה משיגים תמצית בטעם פיסטוק?
(בירושלים)
ברוב המכירות למוצרי אפיה
שימושי מאוד, תקני באותה הזדמנות גם תמצית בטעם אגוזים
עולה פחות מ5 שח לבקבוקון בריכוז גבוה
(אל תתפתי לטעם חמאה. נותן טעם חזק של מרגרינה)
 

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
שאלה, הסורבה יכול להשמר בחוץ או שזה כמו גלידה שנמסה לאחר זמן?
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מפחיד -גלידה מביצים חיות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשרי לשתמש רק בריץ' ללא הביצים? מה זה יעשה לגלידה?
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
נראה מוששששששששלם
והצילומים מדהימים! ! ! !
כמה זה חב' תותים קפואים? כי אפשר לקנות טרי יותר בזול
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בסורבה לא חסר את הריסוק אחרי ההקפאה? אם אני יקפיא בקופסא, יטחן שוב ואז ישים בתבניות סיליקון זה לא יצא יותר טוב?
 

יבר

משתמש מקצוען
להעני המקסימה , (ולכל שאר המקצועניות בפורום)
קודם כל תודה על המתכונים ועל כח הנתינה העצום שלך.
רציתי לשאול האם 500 מ"ל ריץ בגלידת הפיסטוק , הכוונה היא לריץ רגיל שקונים בצרכניות או לריץ קונדיטורי שקונים בחנויות האפיה ?
אם הכוונה היא לקונדיטורי , אז האם אכן נכון להוסיף לו מים כפי שאומרות המוכרות , או שזה לא נכון וזה סתם טריק שיווקי , ובאמת יש להשתמש בו כמו שהוא ללא דילול ?
(זו שאלה כללית ולאו דווקא בהתייחס למתכון הנ"ל שאגב נשמע מצוין)
שאלה נוספת , האם 2-3 כפות תמצית פיסטוק לא יתנו טעם חזק מדי ? קניתי תמצית כזו ולפי גודל הבקבוקון נראה שמדובר במשהו מרוכז מאוד.....כולו נראה לי כמו 2-3 כפות.....
תודה רבה רבה !
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני בהחלט מדללת את הקצפת הקונדיטורית.

לגבי התמצית, לא יודעת לענות לך במדויק,
כי אני משתמשת בתמצית מרוכזת במיוחד.
 

יבר

משתמש מקצוען
אני בהחלט מדללת את הקצפת הקונדיטורית.

לגבי התמצית, לא יודעת לענות לך במדויק,
כי אני משתמשת בתמצית מרוכזת במיוחד.
המון תודה !
לגבי הקצפת - הבנתי.
לגבי התמצית - יש לך רעיון איך אוכל לדעת ? אני פשוט מכינה את זה גם לשבועות וגם לשמחה (רוצה לקצר תהליכים ולהכין כבר הכל ביחד) ולא רוצה להתפשל....
מה זה התמצית המרוכזת שאת מדברת עליה ? אני קניתי של קשת ובד"כ המוצרים שלהם איכותיים.
נשמע שיש לך הרבה נסיון. האם נראה לך שמספיק אולי כף אחת ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בסורבה לא חסר את הריסוק אחרי ההקפאה? אם אני יקפיא בקופסא, יטחן שוב ואז ישים בתבניות סיליקון זה לא יצא יותר טוב?
זה לא סורבה שמכינים עם מים, סוכר ומיץ שצריך לטחון אחרי הקפאה. זה משהו אחר ולא חסר הטחינה אחרי. בכל מקרה הכנתי בתבניות סיליקון. ויוצא מעולה כך.
להעני המקסימה , (ולכל שאר המקצועניות בפורום)
קודם כל תודה על המתכונים ועל כח הנתינה העצום שלך.
רציתי לשאול האם 500 מ"ל ריץ בגלידת הפיסטוק , הכוונה היא לריץ רגיל שקונים בצרכניות או לריץ קונדיטורי שקונים בחנויות האפיה ?
אם הכוונה היא לקונדיטורי , אז האם אכן נכון להוסיף לו מים כפי שאומרות המוכרות , או שזה לא נכון וזה סתם טריק שיווקי , ובאמת יש להשתמש בו כמו שהוא ללא דילול ?
(זו שאלה כללית ולאו דווקא בהתייחס למתכון הנ"ל שאגב נשמע מצוין)
שאלה נוספת , האם 2-3 כפות תמצית פיסטוק לא יתנו טעם חזק מדי ? קניתי תמצית כזו ולפי גודל הבקבוקון נראה שמדובר במשהו מרוכז מאוד.....כולו נראה לי כמו 2-3 כפות.....
תודה רבה רבה !
ריצ' שקונים במכולת. לא קונדיטורי. אני מעדיפה אותו. אם את משתמשת בקונדיטורי אז זה 2 כוסות שמוכרים + דילול במים.
2 כפות תמצית זה לא הרבה [גם 3 לא. אבל את יכולה 2 אם את חוששת].
כף אחת, של קשת מספיק למיכל קטן של ריצ' לא לגדול שזה כפול.
 

יבר

משתמש מקצוען
זה לא סורבה שמכינים עם מים, סוכר ומיץ שצריך לטחון אחרי הקפאה. זה משהו אחר ולא חסר הטחינה אחרי. בכל מקרה הכנתי בתבניות סיליקון. ויוצא מעולה כך.

ריצ' שקונים במכולת. לא קונדיטורי. אני מעדיפה אותו. אם את משתמשת בקונדיטורי אז זה 2 כוסות שמוכרים + דילול במים.
2 כפות תמצית זה לא הרבה [גם 3 לא. אבל את יכולה 2 אם את חוששת].
כף אחת, של קשת מספיק למיכל קטן של ריצ' לא לגדול שזה כפול.
תודה רבה על התשובה הברורה (כדרכך).
אבל סתם מעניין , למה את מעדיפה את הריצ' מהמכולת ולא את הקונדיטורי ?
מקובל לחשוב שהקונדיטורי יותר משובח.
והאם לכל דבר את מעדיפה את הריצ' הרגיל ?
אם כן , אז מה מעלתו של הקונדיטורי ? שהוא יותר זול ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה