לתושבי מודיעין עילית

דודיק

משתמש רשום
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי לעבוד בניהול חנות מחשבים כאן בעיר (מוזס מחשבים-אנטר לשעבר)
ואני מעוניין להכניס מוצרים חדשים שאין בחנות
ורציתי להתעייץ אתכם מה לדעתכם חסר ומה אין טעם להביא
לדוגמא בתחום הצילום המקצועי יש מה להכנס או שזה דורש חנות נפרדת
מצלמות ווידאו יש לזה ביקוש היום?
בקיצור תכתבו מה נראה לכם הייתם רוצים שיהיה בעיר
תודה
נ.ב.למי שיש ביקורת בונה או שלילית (בתקווה שאין...) על החנות אני אשמח לשמוע אבל רק בהודעות פרטיות

טובהלה

משתמש פעיל
נכתב ע"י דודיק;1674205:
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי לעבוד בניהול חנות מחשבים כאן בעיר (מוזס מחשבים-אנטר לשעבר)
ואני מעוניין להכניס מוצרים חדשים שאין בחנות
ורציתי להתעייץ אתכם מה לדעתכם חסר ומה אין טעם להביא
לדוגמא בתחום הצילום המקצועי יש מה להכנס או שזה דורש חנות נפרדת
מצלמות ווידאו יש לזה ביקוש היום?
בקיצור תכתבו מה נראה לכם הייתם רוצים שיהיה בעיר
תודה
נ.ב.למי שיש ביקורת בונה או שלילית (בתקווה שאין...) על החנות אני אשמח לשמוע אבל רק בהודעות פרטיות

הכל תלוי, אם תוכלו להתמודד עם הרשתות הגדולות במחירים? לדוגמא מצלמת וידיאו, קניתי לפני תקופה קצרה, כשקונים כזה דבר רציני, בודקים באינטרנט מחירים...

דודיק

משתמש רשום
נכתב ע"י טובהלה;1674374:
הכל תלוי, אם תוכלו להתמודד עם הרשתות הגדולות במחירים? לדוגמא מצלמת וידיאו, קניתי לפני תקופה קצרה, כשקונים כזה דבר רציני, בודקים באינטרנט מחירים...
ברעיון יש אפשרות וגם אם זה יהיה קצת יותר יקר עדיין שווה לקנות ליד הבית במקום לטלטל כשצריך תיקון
השאלה עד כמה יש לזה ביקוש היום והאם לא עברו להסריט במצלמות

טובהלה

משתמש פעיל
נכתב ע"י דודיק;1674387:
ברעיון יש אפשרות וגם אם זה יהיה קצת יותר יקר עדיין שווה לקנות ליד הבית במקום לטלטל כשצריך תיקון
השאלה עד כמה יש לזה ביקוש היום והאם לא עברו להסריט במצלמות

בגדול, מצלמות וידיאו, כונן חיצוני, וכד' שהמחיר שלהם עובר את הכמה מאות ומעלה, שווה לי לצאת מחוץ לעיר או להזמין דרך האינטרנט בהרבה יותר זול,
אבל אולי יש כמה כאלה שאין להם איטנרנט?!
בכל אופן אני מדברת מסיון, תמיד אני מעדיפה לקנות בעיר אבל בד"כ בגלל המחיר והמבחר נאלצת לצאת, אז אם יהיה מבחר ומחיר, מובן שאני מעדיפה בעיר.

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
לדעתי רק מוצרי צריכה קטנים ש"הולכים"

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תמכרו הארדיסקים ועוד את כל שאר החלקים שצריך למחשב, (ולא רק מדפסת סורק ואוזניות...)ובאמת הכי חשוב שזה יהיה בטווח מחירים של החנויות הזולות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה