אין לי ניסיון עם מדינות אלו דוקאקיימת אופציה כזאת?
אודה על מענה דחוף.
יש אופציה
Search Car Rental in Hungary, Budapest, Budapest Airport (BUD) | Discover Cars
www.discovercars.com
מצאתי את PANEK הפולנית, הם אמנם לא מאפשרים לקחת מבודפשט, אבל הם מאפשרים לקחת מברטיסלאבה ולהחזיר בפולין תמורת עמלה של 70 יורו.אין לי ניסיון עם מדינות אלו דוקא
אבל ע''פ רוב יש עמלה של מאות יורו
כדאי לברר בטלפון, לפעמים הם צריכים להחזיר רכבים מהשכרה שכבר עשתה את זה, ולא גובים עמלה
ביקשת אופציה לא דיברת על מחיראין שם בשורה. עמלה של 4300 שקל.
אם כבר אז יש את AVIS שמבקשים "רק" 600 יורו עמלה.
האם עשית זאת האם זה שווה כדי להסתובב באוסטריה צכיה ואז פולין?מצאתי את PANEK הפולנית, הם אמנם לא מאפשרים לקחת מבודפשט, אבל הם מאפשרים לקחת מברטיסלאבה ולהחזיר בפולין תמורת עמלה של 70 יורו.
נשקול להגיע לברטיסלאבה בשביל זה.
התכתבתי איתו במייל וטען שאין דברים כאלו אשמח זה מאוד מעשי האם שייך ללא עמלה או עמלה נמוכה לקחת בבריסטלאבה ולהחזיר בקרקוב תודה רבהלקחנו בסוף דרך 'עידן רץ'. לקחנו בבודפשט והחזרנו בקרקוב, ללא עמלה.
הוא איפשר מבודפשט, לא מברטיסלבה.התכתבתי איתו במייל וטען שאין דברים כאלו אשמח זה מאוד מעשי האם שייך ללא עמלה או עמלה נמוכה לקחת בבריסטלאבה ולהחזיר בקרקוב תודה רבה
מחכה בכליון עיניים...בשפע, אבל לא ברגע זה. בל"נ מאוחר יותר.
מה הכוונה עלויות נסתרות? אחרי שאתה שוכר? מתי הם צצים?אנא עזרתך אתה כותב מידיעה כי עידן טען שיש עלויות ניסתרות גם בpank
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: