לשון החוק אחריות על נעלים 3 חודשים (אם יש כזו לשון)

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אשמח אם תפנו אותי ללשון החוק או למקום בו מצוין שחלה חובת אחריות על מוכר נעלים לתת שרות ללקוח עד 3 חודשים
(מדובר בנעלים שעלו 320 שחחודשיים אחרי הקניה הגעתי עם הקבלה והמוכר טוען שהוא לא מכיר כזה חוק)

צבי 554

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
קופץ על הגל
קניתי לפני עשרה חודשים נעליים (גברים) ב-600 ש"ח של חברת אטרקס עם הבטחות מהמוכרת מכאן ועד מוסקבה על כמה שהם חזקות וכו' וכו'
המצב עכשיו שבנעל אחת הסוליה נשברה באמצע ובסוליה השנייה נהייה חור באמצע הסוליה בצד הקדמי של הנעל,
זה אומר שבימות הגשמים הקלים כל הגרביים נספגות בגשם.

המוכרת לא רוצה לשמוע, ואומרת שכנראה יש לי רגליים שצורת ההליכה שלהם שוחקת מאד את הסוליה ולא רוצה לפנות בעניין זה לחברה.

למישהו יש נסיון האם שאנסה לפנות לחברה בעצמה (חברת אטרקס)?
הם מתייחסים לפניות פרטיות לא דרך החנות?
יכול להיות שזה מה שאמור לקרות לנעליים ב-600 ש"ח אחרי 8 חודשים? (כבר חודשיים זה כך אבל דחיתי את זה עד שבא הגשם)

חולי

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צבי 554;1842324:
קופץ על הגל
קניתי לפני עשרה חודשים נעליים (גברים) ב-600 ש"ח של חברת אטרקס עם הבטחות מהמוכרת מכאן ועד מוסקבה על כמה שהם חזקות וכו' וכו'
המצב עכשיו שבנעל אחת הסוליה נשברה באמצע ובסוליה השנייה נהייה חור באמצע הסוליה בצד הקדמי של הנעל,
זה אומר שבימות הגשמים הקלים כל הגרביים נספגות בגשם.

המוכרת לא רוצה לשמוע, ואומרת שכנראה יש לי רגליים שצורת ההליכה שלהם שוחקת מאד את הסוליה ולא רוצה לפנות בעניין זה לחברה.

למישהו יש נסיון האם שאנסה לפנות לחברה בעצמה (חברת אטרקס)?
הם מתייחסים לפניות פרטיות לא דרך החנות?
יכול להיות שזה מה שאמור לקרות לנעליים ב-600 ש"ח אחרי 8 חודשים? (כבר חודשיים זה כך אבל דחיתי את זה עד שבא הגשם)

האומנם אני לא יודעת על חברת אטרקס, אבל פעם היה לי דבר דומה עם חברת סקטצ'רס שהמוכר לא הסכים להסתכל עלי, התקשרתי לחברה הסברתי את טענתי ותוך 24 שעות חזרו אלי שישי לי זיכוי לנעל חדשה בחנות.
שווה לנסות.

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
גם אצלנו הסוליה נהרסה כליל (תיקון סנדלר להחלפת סוליה עולה לי 70 שח)
ביקשתי שלכה"פ ישתתף עימי על ידי זיכוי בתיקון הסוליה
והוא לא הסכים לשמוע
ומדובר בחנות ידועה במרכז בני ברק :(
חבל שאי אפשר לראות את שם החברה אולי הייתי מתקשרת אליהם
וחבל עוד יותר שכשזה מגיע לשרות אפילו לדבר נורמלי לא יודעים

צבי 554

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י חולי;1842483:
האומנם אני לא יודעת על חברת אטרקס, אבל פעם היה לי דבר דומה עם חברת סקטצ'רס שהמוכר לא הסכים להסתכל עלי, התקשרתי לחברה הסברתי את טענתי ותוך 24 שעות חזרו אלי שישי לי זיכוי לנעל חדשה בחנות.
שווה לנסות.

תודה רבה
נתת לי דרבון להתקשר אליהם
אפילו שכבר התקשרתי אליהם וענה לי מענה קולי שאשאיר שם וטלפון ויחזרו אלי, אבל עברו כבר כמה ימים ולא חזרו.
אתקשר שוב ואעדכן אתכם על תגובתם.

צבי 554

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י שקדיה;1843883:
גם אצלנו הסוליה נהרסה כליל (תיקון סנדלר להחלפת סוליה עולה לי 70 שח)
ביקשתי שלכה"פ ישתתף עימי על ידי זיכוי בתיקון הסוליה
והוא לא הסכים לשמוע
ומדובר בחנות ידועה במרכז בני ברק :(
חבל שאי אפשר לראות את שם החברה אולי הייתי מתקשרת אליהם
וחבל עוד יותר שכשזה מגיע לשרות אפילו לדבר נורמלי לא יודעים

זה נשמע שאנחנו מדברים על אותה החנות :mad:
גם אלי התייחסו ככה (או יותר נכון לא התייחסו ככה)
אבל דרשתי לקבל את המספר של החברה והם נתנו לי (את המספר של הסוכן שלהם לא הסכימו לתת)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה