תוכל לומר איזה רזולוציה נדרשת בשביל מסך כזה?אל תקנה!
זו רזוליציה נמוכה מאוד בשביל כזה גודל.
לטעמי 4K בגדול 27 אינצ' יגרום שהכל יראה קטן מידיאתה בטוח?
לא צריך 4K?
לפי מיטב ידיעתי מסך של DELL מהדגמים הטובים מתאימים לתוכנות שהזכרת.עוד שאלה ברשותך:
בשביל תוכנות אדובי (וגם תג) נדרש מהמסך פרמטר מיוחד?
וואו! נס שאמרת לי!לטעמי 4K בגדול 27 אינצ' יגרום שהכל יראה קטן מידי
אני כנראה ירכוש את הדגם שהצעת, הוא נראה מעולה!לפי מיטב ידיעתי מסך של DELL מהדגמים הטובים מתאימים לתוכנות שהזכרת.
למשל U2717D או משהו דומה.
לטעמי 4K בגדול 27 אינצ' יגרום שהכל יראה קטן מידי
עוד שאלה קטנה:
פאנל IPS הוא הכרחי לעיצוב גרפי?
תוכל לומר לי אם ההמסך של LG בקישור דלעיל הוא מספיק?כן אל תקנה את המסכים למשחקים הם יש להם זמן תגובה אפסי אבל פאנלים אחרים וכו
אמינות צבעים זה חשוב מאוד
אין לו Pivotתודה על התגובה.
תוכל בבקשה להציץ בקישור הבא (יש שם מסך LG 4K IPS ב1800 ש"ח, המחיר הזול מחשיד אותי...):
https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=980139
אוקיי, אני כנראה יחזור לDEL (לא רק בגלל הPIVOT, הבנתי שהוא גם פחות איכותי), יש להם מסך 4K IPS נראה מצויין, רק המחיר גבוה (2400 ש"ח).אין לו Pivot
ותבדוק אם אפשר להרים ולהוריד את המסך וכמה
חפש עליו חווד דעת באינטרנט, לא תמיד כדאי לקחת הכי חדש, כי כמו כל דבר חדש יש באגים בהתחלה.אוקיי, אני כנראה יחזור לDEL (לא רק בגלל הPIVOT, הבנתי שהוא גם פחות איכותי), יש להם מסך 4K IPS נראה מצויין, רק המחיר גבוה (2400 ש"ח).
הבנתי שחשוב גם הכיול צבעים, והמסך הזה עובר כיול.
קצת מפריע לי שהוא לא דגם חדש ו"טרי".
הנה קישור (סליחה על הטרטורים, אם אין לך זמן פשוט תתעלם...):
https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=955218
אתה בטוח שזה יוצא אותה רמה של תצוגה?לגבי 4K ברור שזה לוקח יותר מהמעבד [וגם עולה יותר] אבל תצוגה אתה מקבל אותו דבר כי אתה עושה הגדלה וכמו שייעץ ניוגראף, אז מה בעצם אתה מרוויח?
אני לא בטוח, אני רק מעלה שאלה, שצריך לבדוק. יכול להיות שזה משפר ויכול להיות שלא, בכל מקרה השאלה אם זה שווה את הכסף. אולי ניוגראף יחכים אותנו.אתה בטוח שזה יוצא אותה רמה של תצוגה?
אם כן, זה יחסוך לי הרבה כסף!
אולי אתה מכיר מישהו שיכול לענות על השאלה הזאת?אני לא בטוח, אני רק מעלה שאלה, שצריך לבדוק. יכול להיות שזה משפר ויכול להיות שלא, בכל מקרה השאלה אם זה שווה את הכסף. אולי ניוגראף יחכים אותנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: