דווקא חשבתי הפוך, שכשזה קצת רחוק יותר ולא צמוד לבית זה נותן את התחושה של נופש וריענוןהצבעתי החזרים מקופת חולים ומיקום קרוב לבית, (או הסעה נוחה, לא תח"צ)
כי בלי זה אני לא אחשוב בכלל לבוא...
נכון ולא נכון,דווקא חשבתי הפוך, שכשזה קצת רחוק יותר ולא צמוד לבית זה נותן את התחושה של נופש וריענון
אני באופן אישי לא מוכנה לשמש כצינור בין מסחטת כספים לקופת חולים. אפילו שזה לא עולה לי גרוש.
צודקת ב100 אחוז, רק שבפועל נוצר מצב שנשים מחפשות לנצל כמה שאפשר לצערי גם שזה על חשבון הישרות...לי אישית שילוב של סטנדאפ/הקרנה/תכנית אחרת לא קשורה
גורמים ליותר סלידה .
כי נראה לי נורא לא ישר לנצל את קופות החולים בשביל זה.
כמו שהוגדר במדויק:
אז לא כולן.צודקת ב100 אחוז, רק שבפועל נוצר מצב שנשים מחפשות לנצל כמה שאפשר לצערי גם שזה על חשבון הישרות...
סליחה שזה יוצא עליך. אין לי מושג מי את ולמה הפצת את הסקר- כנראה זה עבור לקוחצודקת ב100 אחוז, רק שבפועל נוצר מצב שנשים מחפשות לנצל כמה שאפשר לצערי גם שזה על חשבון הישרות...
מסכימה איתך לגמרי, ובדיוק בגלל הסיבה הזו העלתי את הסקר, הלקוחה שלי פרסמה מודעה על אירוע כזה עם החזרים מקופות החולים, האירוע כלל ייעוצים במגוון נושאים בתחום האמהות, וההחזר היה נטו על הייעוץ= אמיתי לגמרי, וברוב הטלפונים נשים שאלו-היכן הם מקבלות תווי קנייה למימוש, וכשאמרו להם שאין תווי קנייה וההחזר הינו נטו עבור הייעוץ, זה לא עניין אותן , התחושה הייתה שהרגילו את הנשים לסגנון הזה, וברגע שמדובר במשהו אמיתי ובלי מתנות גרנדיוזיות, זה כבר לא היה מספיק שווה... הזוי...סליחה שזה יוצא עליך. אין לי מושג מי את ולמה הפצת את הסקר- כנראה זה עבור לקוח
אבל אני באמת לא מבינה מה חושבים כל מפיקי הימי כיף הללו
לא חושבת שהנשים שמגיעות הן היחידות שלא בסדר.
לארגן חצי יום באולם חתונות, כולל ארוחות
ולגרוף 1800 ש"ח מכל אחת (ולתת מתנה שעלתה למפיק 400 ש"ח)
ולגרום לעשרות / מאות נשים להוציא הפניות מרופאים כדי לקבל החזרים
זה נראה לכם הגיוני?
חוץ מזה שהמפיקים מסתכנים במאסר (בדקתי את זה!)
מדהים מה כסף יכול לגרום לאנשים שפויים לעשות.
השאלה אם לוקחים מחיר כמו שלוקחים על יעוץ קבוצתימסכימה איתך לגמרי, ובדיוק בגלל הסיבה הזו העלתי את הסקר, הלקוחה שלי פרסמה מודעה על אירוע כזה עם החזרים מקופות החולים, האירוע כלל ייעוצים במגוון נושאים בתחום האמהות, וההחזר היה נטו על הייעוץ= אמיתי לגמרי, וברוב הטלפונים נשים שאלו-היכן הם מקבלות תווי קנייה למימוש, וכשאמרו להם שאין תווי קנייה וההחזר הינו נטו עבור הייעוץ, זה לא עניין אותן , התחושה הייתה שהרגילו את הנשים לסגנון הזה, וברגע שמדובר במשהו אמיתי ובלי מתנות גרנדיוזיות, זה כבר לא היה מספיק שווה... הזוי...
צודקות אולי לגבי מתנות ותווים,
לא לגבי תוכנית משחררת...
לפעמים תכנית טובה זה צורך נפשי להתרעננות, וכן, דווקא במצבים האלה,
בדיוק כמו שכל אחת יכולה להוציא שעה יעוץ אצל דולה \ מילדת כדי להגיע רגועה, יש כאלה ששעה של סטנד אפ תרגיע אותם יותר...
ומשהו נוסף - אני לא חושבת שזה גזל.
מי שמממן את זה זה קופות החולים, אם הם לא היו רוצים את זה, הם מזמןןן היו עוצרים את זה,
אני לא חושבת שקופות החולים לא יודעות לאן הכסף הולך, רק שפשוט לא מעניין אותם מה תעשי עם ההחזר שתקבלי, הדבר היחיד שמעניין אותם זה לקוח מרוצה, ולכן הם שותקים.
נראה לכם שקופות החולים לא יודעות שאנשים קנו עגלות בכסף שלהם?
הם מרוויחים עלינו הרבה יותר ממש שנראה לנו, ולא סתם הם רבים על כל לקוח,
וכן, שווה להם לשתוק ולממן, ושעוד מישהו יספר "הרווחתי XY בזכות הקופה"
ותעשו טובה, אל תדברו על זה יותר מידי, את ה 8 אלף לא הספקתי לנצל, שלא יסגרו לי גם תברז הזה...
ותעשו טובה, אל תדברו על זה יותר מידי, את ה 8 אלף לא הספקתי לנצל, שלא יסגרו לי גם תברז הזה...
לא, ממש לא.הנה את בעצמך מודה בשורה האחרונה שלך - שקופות החולים לא רוצות את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: