כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס כמו באמריקה

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
שבחוץ הן פריכות ובפנים הן יותר רכות.
עדיף כאלו שאפשר לאפות כמקלות כלומר לשטוח את העיסה על תבנית תנור ולחרוץ פסים.
עדיף ללא מרגרינה
לסוף הצום....
תודה!
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

מתכון מעולה!
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען

מתכון מעולה!
את מתעקשת על שלושת סוגי הסוכר או מחפפת?
 

נקודה חמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

מתכון מעולה!
הכנתי.
עם סוכר חום וסוכר רגיל.
נראה טוב.
הילדים אהבו.
 

טאי דאי

משתמש פעיל
אם אני משתמשת עם סוכר חום וסוכר לבן משנה מה לשים במקום הסוכר דמררה ,חום או לבן?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

טאי דאי

משתמש פעיל
לסטיקס שוקולד צ'יפס:




100 גרם סוכר לבן- 1/2 כוס


100 גרם סוכר דמררה- 1/2 כוס


100 גרם סוכר חום- 1/2 כוס


2 ביצים L


200 גרם שמן- 1 כוס


350 גרם קמח- 1/2 2 כוסות


1 כפית אבקת סודה לשתייה


קורט מלח


150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות או שוקולד צ'יפס




אופן ההכנה:


נחמם תנור ל170 מעלות.


בקערה נשים סוכרים יחד, נוסיף את הביצים ונטרוף במטרה היטב ובמרץ במשך חצי דקה. נוסיף את השמן ונמשיך לערבב. נוסיף את שאר המרכיבים- במצב זה אפשר לעבור למרית, ולקפל יחד את החומרים.


בתבנית תנור עם נייר אפייה נשטח 2 או 3 כיכרות עם ידיים מעט רטובות.

3b8846_73cb6f339cf846359e99e491c73a8dbc~mv2.webp

נאפה 15-18 דקות. תלוי ברמת הרכות שתרצו את פנים העוגייה שלכם.. נצנן מעט, ונחתוך לסטיקס.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
3b8846_4512071c636f4d8bb36540cd4456fa83~mv2.webp



3b8846_73cb6f339cf846359e99e491c73a8dbc~mv2.webp



לסטיקס שוקולד צ'יפס:


100 גרם סוכר לבן- 1/2 כוס


100 גרם סוכר דמררה- 1/2 כוס


100 גרם סוכר חום- 1/2 כוס


2 ביצים L


200 גרם שמן- 1 כוס


350 גרם קמח- 1/2 2 כוסות


1 כפית אבקת סודה לשתייה


קורט מלח


150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות או שוקולד צ'יפס



אופן ההכנה:


נחמם תנור ל170 מעלות.


בקערה נשים סוכרים יחד, נוסיף את הביצים ונטרוף במטרה היטב ובמרץ במשך חצי דקה. נוסיף את השמן ונמשיך לערבב. נוסיף את שאר המרכיבים- במצב זה אפשר לעבור למרית, ולקפל יחד את החומרים.


בתבנית תנור עם נייר אפייה נשטח 2 או 3 כיכרות עם ידיים מעט רטובות.


נאפה 15-18 דקות. תלוי ברמת הרכות שתרצו את פנים העוגייה שלכם.. נצנן מעט, ונחתוך לסטיקס.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
3b8846_4512071c636f4d8bb36540cd4456fa83~mv2.webp



3b8846_73cb6f339cf846359e99e491c73a8dbc~mv2.webp



לסטיקס שוקולד צ'יפס:


100 גרם סוכר לבן- 1/2 כוס


100 גרם סוכר דמררה- 1/2 כוס


100 גרם סוכר חום- 1/2 כוס


2 ביצים L


200 גרם שמן- 1 כוס


350 גרם קמח- 1/2 2 כוסות


1 כפית אבקת סודה לשתייה


קורט מלח


150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות או שוקולד צ'יפס



אופן ההכנה:


נחמם תנור ל170 מעלות.


בקערה נשים סוכרים יחד, נוסיף את הביצים ונטרוף במטרה היטב ובמרץ במשך חצי דקה. נוסיף את השמן ונמשיך לערבב. נוסיף את שאר המרכיבים- במצב זה אפשר לעבור למרית, ולקפל יחד את החומרים.


בתבנית תנור עם נייר אפייה נשטח 2 או 3 כיכרות עם ידיים מעט רטובות.


נאפה 15-18 דקות. תלוי ברמת הרכות שתרצו את פנים העוגייה שלכם.. נצנן מעט, ונחתוך לסטיקס.
מעדכנת:
ויתרתי על הדמררה כי לא היה לי
יצא נחמד, יותר במרקם של עוגה
הילדים אוהבים מאוד
נחכה לסוף הצום
 

ששל

משתמש מקצוען
מתכון אמריקאי
מכינה ממנו עוגיות ענקיות
לפעמים מגוונת ומוסיפה פקאן/ עדשים.

2/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כפית מלח
כפית תמצית וניל
ביצה

לערבב בכף

להוסיף:
כוס קמח
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית א אפיה
חצי כפית סודה לשתיה

לערבב בכף
בידיים רטובות ליצור פיתות קטנות
לאפות בערך 10 דק
 
נערך לאחרונה ב:

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני אוהבת להכין את אלו
כי לא צריך לכדרר (כתוב לכדרר אבל אני מקפיאה שטוח ואז רק חותכת ומעגלת עם האצבעות)
הן קלות נורא
וטעימות נורא-נוראות

נראה לי שהורדתי את המתכון מכאן פעם, לא יודעת מי העלתה אותן כך שלצערי לא יכולה לקרדט:(

מתכון אמריקאי לעוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות:

¾ כוס שמן

1 סוכר וניל

½ 2 כוסות קמח

לערבב

להוסיף:


¾ כפית א. אפיה

¾ כפית סודה לשתיה

קורט מלח

לערבב

להוסיף:


2 ביצים

¼ כוס סוכר

1 כוס סוכר חום כהה

לערבב

להוסיף ½ 1 כוסות שוקולד צ'יפס.

להקפיא את הבלילה לחצי שעה או לקרר שעתיים במקרר.

לחלק ל-12 חלקים, לכדרר ולשטח, להניח במרווחים בתבנית,

לאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה

מתכון מעולה!
יצא לי מושששששששששששששששש
בדיוק כמו באתר.
 

י.צ

משתמש פעיל
אני אוהבת להכין את אלו
כי לא צריך לכדרר (כתוב לכדרר אבל אני מקפיאה שטוח ואז רק חותכת ומעגלת עם האצבעות)
הן קלות נורא
וטעימות נורא-נוראות

נראה לי שהורדתי את המתכון מכאן פעם, לא יודעת מי העלתה אותן כך שלצערי לא יכולה לקרדט:(

מתכון אמריקאי לעוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות:

¾ כוס שמן

1 סוכר וניל

½ 2 כוסות קמח

לערבב

להוסיף:


¾ כפית א. אפיה

¾ כפית סודה לשתיה

קורט מלח

לערבב

להוסיף:


2 ביצים

¼ כוס סוכר

1 כוס סוכר חום כהה

לערבב

להוסיף ½ 1 כוסות שוקולד צ'יפס.

להקפיא את הבלילה לחצי שעה או לקרר שעתיים במקרר.

לחלק ל-12 חלקים, לכדרר ולשטח, להניח במרווחים בתבנית,

לאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.
איזה גודל כוס
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה