מידע שימושי למשהו יש מידע על יעקב גרוס או על אופיר פרקש?

דבורה לרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יעקב גרוס הצלם?
אם כן הוא אחד הטובים ביותר בשוק לדעתי... מוכשר מאד!!!

שביעית

משתמש סופר מקצוען
יעקב גרוס הוא אחד הצלמים הטובים בארץ כיום. הוא נחשב צלם טופ, הוא מאוד ידוע בכל המגזרים. [והמחיר הוא לא בשמים כמו שהיה אמור להיות לצלם ברמה שלו]
יש לי הרבה חברות שלקחו את יעקב גרוס והוא פצצצצצצצצה. חפרתי עליו לפני החתונה שלי [בסוף הוא היה תפוס :(] וממש התלהבתי. לאף אחת לא היו תלונות. כולן היו מרוצות עד הגג וזה שיא הנדיר!
קודם כל כולם אמרו לי על היחס שלו שאין דברים כאלה. זורם, מבין עיניין, מקצועי ונחמד. והתמונות שלו פשוט מושלמות. ראיתי גם דוגמאות דרכו וגם אלבומים של חברות שלי, הכל חד ויפייפה, העיצוב חדשני ומשגע, הזויות מהממות. זה פשוט נראה קטלוג לחתונה המושלמת [גם כלות שהיו זוועה במציאות... הייתי שם וראיתי אותן בחי. זה לא להאמין איך שהן יצאו מטריף באלבום]
אני גם יודעת שמבחינת הזמן הכל אצלו מתוקתק ומהיר והאלבום ברמה הכי גבוהה ויוקרתית. אני ממש בכיתי [בדמעות. מבטיחה!] שלא תפסתי אותו בזמן.

zipi m

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
יעקב גרוס צלם ליגה!!!!!!!
אנחנו לוקחים אותו לחתונה
תמונות מקצועיות ואלבומים מושלמים!!!!!!!!!

רותיי

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
יעקב גרוס הוא לא צלם, הוא ה----צלם!!!!!
ברור שהוא מספר אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נעמי קרלינסקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י שביעית;n4941744:
יעקב גרוס הוא אחד הצלמים הטובים בארץ כיום. הוא נחשב צלם טופ, הוא מאוד ידוע בכל המגזרים. [אבל המחיר הוא לא בשמים כמו שהיה אמור להיות לצלם ברמה שלו]
יש לי הרבה חברות שלקחו את יעקב גרוס והוא פצצצצצצצצה. חפרתי עליו לפני החתונה שלי [בסוף הוא היה תפוס :(] וממש התלהבתי. לאף אחת לא היו תלונות. כולן היו מרוצות עד הגג וזה שיא הנדיר!
קודם כל כולם אמרו לי על היחס שלו שאין דברים כאלה. זורם, מבין עיניין, מקצועי ונחמד. והתמונות שלו פשוט מושלמות. ראיתי גם דוגמאות דרכו וגם אלבומים של חברות שלי, הכל חד ויפייפה, העיצוב חדשני ומשגע, הזויות מהממות. זה פשוט נראה קטלוג לחתונה המושלמת [גם כלות שהיו זוועה במציאות... הייתי שם וראיתי אותן בחי. זה לא להאמין איך שהן יצאו מטריף באלבום]
אני גם יודעת שמבחינת הזמן הכל אצלו מתוקתק ומהיר והאלבום ברמה הכי גבוהה ויוקרתית. אני ממש בכיתי [בדמעות. מבטיחה!] שלא תפסתי אותו בזמן.

כל מילה!!!!
גמני עומדת מאחורי זה!

שירה 10

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
מצטרפת להמלצה על יעקב גרוס
הכל היה אצלו מושלם!! מקצועי ברמת על!

E S T H E R

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה, אפשר את המספר שלו,ולקבל ממנו תיק עבודות?

נעמי קרלינסקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תיק עבודות- את צריכה לבקש מהצלם עצמו.
המלצות את צריכה לשמוע מלקוחות..
נראה לי ששמעת פה כיוון.....

/

משתמש רשום
אתן יכולות לשלוח דוגמאות של תמונות?
תודה!!
די דחוווף

מג'

משתמש מקצוען
תלוי גם בחיר שאת רוצה לשלם.
יעקב גרוס לדעתי הרבה יותר יקר מאופיר
אופיר פרקש היה אצלי בחתונה לקחתי אותו דרך לוק הפקות ועלה לי באזור 4000 והיה מושלם...

אינספאייר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אתן יכולות לשלוח דוגמאות של תמונות?
תודה!!
די דחוווף

מוזמנת לפנות אלינו ולקבל דוגמאות
2461*

בס''ד-הטוב2.gif

בדוח

משתמש מקצוען
בחתונה של אחד הגיסים שלי צילם יעקב גרוס. לפני עשר שנים. אין שום אלבום במשפחה משני הצדדים שמתקרב ליופי של התמונות שלו. חד משמעית.

פרינזי

משתמש צעיר
אופיר פרקש - מושלם,
ההתנהלות שלו מיוחדת,
מתקתק תמונות, מספיק המוןןן,
התוצאה גם וואו,
משהו ברמה שלא היה לנו,
לקחנו כבר פעמיים,
ובעז"ה נקח הלאה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה