נשמח לשמוע...
נכתב ע"י שביעית;n4941744:יעקב גרוס הוא אחד הצלמים הטובים בארץ כיום. הוא נחשב צלם טופ, הוא מאוד ידוע בכל המגזרים. [אבל המחיר הוא לא בשמים כמו שהיה אמור להיות לצלם ברמה שלו]
יש לי הרבה חברות שלקחו את יעקב גרוס והוא פצצצצצצצצה. חפרתי עליו לפני החתונה שלי [בסוף הוא היה תפוס ] וממש התלהבתי. לאף אחת לא היו תלונות. כולן היו מרוצות עד הגג וזה שיא הנדיר!
קודם כל כולם אמרו לי על היחס שלו שאין דברים כאלה. זורם, מבין עיניין, מקצועי ונחמד. והתמונות שלו פשוט מושלמות. ראיתי גם דוגמאות דרכו וגם אלבומים של חברות שלי, הכל חד ויפייפה, העיצוב חדשני ומשגע, הזויות מהממות. זה פשוט נראה קטלוג לחתונה המושלמת [גם כלות שהיו זוועה במציאות... הייתי שם וראיתי אותן בחי. זה לא להאמין איך שהן יצאו מטריף באלבום]
אני גם יודעת שמבחינת הזמן הכל אצלו מתוקתק ומהיר והאלבום ברמה הכי גבוהה ויוקרתית. אני ממש בכיתי [בדמעות. מבטיחה!] שלא תפסתי אותו בזמן.
אתן יכולות לשלוח דוגמאות של תמונות?
תודה!!
די דחוווף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: