גם אני הקפאתי והיא מעולה!
תודה ענקית @ראוי לשבח
תודה ענקית @ראוי לשבח
כן.את ה75 גרם מרגרינה בשוקולד - להמיר בשליש כוס ח"פ שמן?
רוצה לוודא שהבנתי..
תודה!
הרבה יותר טעים קר!!העוגה טובה בהקפאה? הקצף לא נהרס? נראה טוב?
מקפיצה.... הכנתי בעבר לפי מה שכתבת- יצא מעולה- עבר זמן - ואני לא זוכרת, איזה גודל כוס להשתמש? תודה!בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.
שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק
קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
גם אני רציתי לכתוב את זה.יש למישהי תמונה?
בא לי לראות איך היא אמורה להראות...
הכנתי עכשיו ויצא ממש טוווב!בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.
שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק
קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
מענין לנסות, איך זה בהקפאה? גרוע, נכון?
שמתי יותר. שפכתי משהו כמו 3 כפות
337,452
משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון
500
משתמשים מבקרים ברגע זה באתר
4,986
הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון