למי יש? מתכון של עוגה מבצק, שוקולד וקצף למעלה

Tzivia770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
את ה75 גרם מרגרינה בשוקולד - להמיר בשליש כוס ח"פ שמן?

רוצה לוודא שהבנתי..
תודה!
 

תמר יונה

משתמש פעיל
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
מקפיצה.... הכנתי בעבר לפי מה שכתבת- יצא מעולה- עבר זמן - ואני לא זוכרת, איזה גודל כוס להשתמש? תודה!
ובכל פעם שכתוב כפ' הכוונה לכף או כפית?
 

חינדלה

עריכת וידאו
מנוי פרימיום
עריכה והפקת סרטים
יש למישהי תמונה?
בא לי לראות איך היא אמורה להראות...
 

photos by h

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
אני חושבת שאני מתחילה לאסוף מתכונים לסוכות תשפ"ב
 

בדוח

משתמש פעיל
בצק:
3 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
א. אפיה
כוס שמן
6 חלמונים
0.5 כוס יין
קצת רום
לערבב הכל לשים בתבנית ולאפות עד שמזהיב, בערך 25 דק'.

שוקולד:
6 כפ' סוכר
4 כפ' קקאו
3 כפ' מים
טיפה רום
75 ג' מרגרינה- אפשר להמיר בשמן
להמיס על האש ולשפוך על הבצק

קצף:
להקציף 6 חלבונים+ כוס סוכר ולהוסיף כפ' פודינג לשפוך על העוגה ולאפות דק' בדיוק.
הכנתי עכשיו ויצא ממש טוווב!
(וגם החתיכה שגנבתי היתה טעימה :) )
מחכים לשבת!! תודה רבה לך!
 

123770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שמרתי להזדמנות והנה היא הגיעה.
הבצק יצא ממש נמוך ביחס לקצף
והייתי מפחיתה קצת קקאו בשוקולד כי היה לי טיפה מריר.
אבל בסה"כ היה מצויין והילדים ממש שמחו.
תודה על השיתוף! 20201109_194114.jpg
 

יפה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@123770
כמה כפות פודינג שמת בקצף?
כף זה לא מעט מידי?
 

מימי פ

משתמש פעיל
רוצה לדעת איך גורמים לקצף
לצאת יבש ופריך...
בד"כ יוצא לי רטוב ומעצבן
ולאפות יותר מידי יחרוך את העוגה...
מאמינה שיש כאן איזה פטנט שאני לא יודעת---
 

tobic

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
מכינה עכשיו את העוגה לפי המתכון שכאן.
הבצק יוצא שומני מידי.
איך יצא אצלכם ?
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב גרפי
המתכון של קרייזמן אבל בלי חצי קילו מרגרינה

2.jpg
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

801

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה