תודה רבה.בבקשה,
033077390
הקו הזה של "מי זה פון" עבד לי תמיד, ופתאום כשאני מקישה 1, הוא אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות... משהו מוזרררררהקו אושר ע"י וועדת הרבנים
0799-300-400
כרגע נמבר עובדמה עם נאמבר?
0799300010
אומר שיש תקלה כבר תקופה ארוכה.
ישנו קו מטורף שנפתח לפני כנמה חודשים שהוא ממש בנוי על האפליקצייה של מי....הקו הזה של "מי זה פון" עבד לי תמיד, ופתאום כשאני מקישה 1, הוא אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות... משהו מוזררררר
מישהו יודע?
זה בשלוחה 6ישנו קו מטורף שנפתח לפני כנמה חודשים שהוא ממש בנוי על האפליקצייה של מי....
השמות שהוא נותן מדוייקים 093137980
צריך להרשם פעם אחת דרך הטלפון או האתר
כדאי מאד כדי לזהות מספרים הוא מדוייק מאד
תודה....זה בשלוחה 6
גם באשכול הבא דיברו על זה וזה מביא לאותו מקום
תבדוק את הקישור הבאתודה....
רק יש לי סי שתיים וההפנייה לא עובדת לי בשביל כל הפונקציות שזה מציע
אני פשוט צריך את ההפניה לחסומים...
כדי לגלות לי את מי שמתקשר אלי מחסום...
זה עדיף??תבדוק את הקישור הבא
דרוש מידע - האם יש דרך לגלות מי זה במספר מוגבל או חסום?
ניסיתי עכשיו התקשרתי בעצמי מטלפון אחר בחסוי וזה עובד פצצה תודה רבה.... בכיף בידיוק הרגע חיפשתי מי נתן לי אז קרדיט ל @תאורת חרום שהביא תדבר הזה אז תודה!www.prog.co.il
לא יודע.זה עדיף??
ממה שדוד העלה לפני כן (אני לא יודע איך מתייגים שם של משתמש בפרוג)
תלחחץ על המקש @ ואז צמוד איליו תכתוב את שם המשתמש שאתה רוצה להזכיר.(אני לא יודע איך מתייגים שם של משתמש בפרוג)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: