ויותר מזה שימו לב למה שכתוב כאןוד"א, עם כל הכבוד, שיר חדש זה לא!!!
הוא הוציא את זה כבר לפני שנה על מילים אחרות, וכיוון שזה לא הצליח עשה קליפ ושיתופי פעולה פופולריים, וכתב שזה הולחן לילדים חולים וככה זה פרץ
כמו שהוא עשה לשיר 'אבא איתי'...
לא מאמינים?
הנה:
בנצי שטיין - תורת אימך | Benzi Stein - Torat Emecha
תורת אמך: השיר המרגש שהולחן לרגל המעמד ההיסטורי של נשות כלל ישראל-------------------------------------------לרגל שורת המעמדים ההיסטוריים לנשות כלל ישראל בראש...www.youtube.com
כזה שקר שקוף... אפילו לא צריכים לעבור לערוץ יוטיוב אחר בשביל לגלות אותו.....יוסי המתוק, שעובר תקופה לא קלה במחלקה האונקולוגית בביה״ח תל השומר, החליט לשתף באמצעות מלאכי החסד של ארגון 'רחשי לב' את המשאלה שלו. במכתב אותו העבירו ׳רחשי לב׳ למלחין החסידי בנצי שטיין, הביע יוסי את רחשי ליבו והודה לבנצי על לחניו 'אבא אבא' ו'דע לך בני' שהם שירים שנותנים לו כח ותקווה לעמוד באתגרים שנפלו בחלקו, וכאן אזר יוסי אומץ והביע את משאלתו ״בנצי, תלחין לי שיר במיוחד בשבילי״. בנצי שגם עצמו מתנדב ב׳רחשי לב׳ רתם למשימה את גדולי הזמר ששיתופי הפעולה שלו איתם הפכו ללהיטי עולם, וכך בהשראת מכתבו המרגש של יוסי נכנסו השלושה לאולפן להקליט את הלחן המרגש שנולד...
לחן וקונספט: בנצי שטיין
שיר במקור: בנצי שטיין בהשראת משה הלפרין
זה לא הנושא, אין לי בעייה שיעשה את זה, אבל שלא ישקר ככה לציבור!דווקא פחות מפריע לי שהבנ''א שיחזר שיר, להיפך אני בעד.
לחן טוב שלא תפס אפשר בהחלט לנסות לעבד אותו תרתי משמע ולתת לו הזדמנות נוספת.
הרבה שירים של ענקי הזמר נפו בין הכיסאות למרות שהם שירים מעולים.
לא יודעת עד כמה זה שקר.זה לא הנושא, אין לי בעייה שיעשה את זה, אבל שלא ישקר ככה לציבור!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: