דרוש מידע למי אפשר לפנות בקשר למעסיק שלא שילם כמה חודשי פנסיה?

על הדרך

משתמש פעיל
מדובר על עמותה בקשיים, מקום עבודה שעזבתי.
הוא הוריד מהמשכורת את החלק שלי לפנסיה אבל לא הכניס אותו לקרן הפנסיה וכמובן לא הפקיד את החלק שלו. ההתנהלות היתה עם איחורים גדולים בהפקדות לאורך כל תקופת העבודה.
מבטיחים לשלם אבל זה נסחב, ובינתיים אני לא יכולה גם לשחרר את הפיצויים.
יש למי לפנות?

מאה100

משתמש מקצוען
באתר כל זכות יש אופציה בצד שמאל להגיש פנייה/תלונה לאיזה עמותה.
ואם את/ה אזרח/ית ותיק/ה כבר אז יש את *8840 שדואג לאזרחים ותיקים ומטפל ממש בכל סוגי הבקשות. מניסיון.

שולי איטח

משתמש מקצוען
תנסו לפנות באופן אישי ולהזהיר שאם לא מפקידים מייד אתם תפנו לבית דין לעבודה או ל...
מעסיקים מפחדים מאוד מביקורות ולכאורה הם יכולים להפקיד רק לך ספציפית את החסר ולא לכל העמותה כך שאפשר לזרז זאת
לפנות ישר יכול להזיק ולביא ביקורת(לא שאני מצדיקה את ההתנהלות אבל לפעמי מה שיבוא בעקבות ביקורת תמת וכד יכול למוטט עמותות)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה