קנינו עוגת דבש באחד החניות וראינו סימון של סוכר בכמות גבוהה
ענין אותי מאוד כמה סוכר זה מכיל
שראיתי הייתי "בהלם" 30.3% מהעוגה היא סוכר (לסבר את האוזן דמיינו שמחלקים את העוגה לשליש סוכר ושליש קמח)
וכאן השאלה נשאלת למה החברות לא מפחיתות את כמות הסוכר שהיה מתוק עדין ולא מתוק שקשה לאכול אותו במיוחד שזה על חשבון השמנה וסכרת ??
ענין אותי מאוד כמה סוכר זה מכיל
שראיתי הייתי "בהלם" 30.3% מהעוגה היא סוכר (לסבר את האוזן דמיינו שמחלקים את העוגה לשליש סוכר ושליש קמח)
וכאן השאלה נשאלת למה החברות לא מפחיתות את כמות הסוכר שהיה מתוק עדין ולא מתוק שקשה לאכול אותו במיוחד שזה על חשבון השמנה וסכרת ??