כתוב שהתה דרור יקרא ולא כתוב שטייגיסט
נכון אבל מה הסיפור ?זו תקלה שכבר עלתה כבר בעבר בפורום,
לתשומת לב זו תקלה אך רק בתצוגת הדף אבל אין לך אפשרות לכתוב תחת שם הניק הזה.
אני פתחתי גוגל תחת אורחיכול להיות שלפני שנרשמת משהו אחר שהשתמש במחשב שלך קרא לעצמו שטייגיסט...
כשפתחתי בפעם הראשונה תחת אורח זה מה שנפתח לי מידכתוב שהתה דרור יקרא ולא כתוב שטייגיסט
בחדר מחשבים?אני פתחתי גוגל תחת אורח
לא בחדר מחשביםבחדר מחשבים?
אולי תעשו שפ פגישה מרגשת.
לדעתי, הוא מתכוון כשהוא יוצא ומנקה הסטוריה ונכנס לאתר פרוג, האתר שומר לו שם משתמש וסיסמא של יוזר אחרבאיזה שם נרשמת לפרוג?
לא הבנתי....
באיזה שם נרשמת לפרוג?
פתחתי בגוגל אורחלדעתי, הוא מתכוון כשהוא יוצא ומנקה הסטוריה ונכנס לאתר פרוג, האתר שומר לו שם משתמש וסיסמא של יוזר אחר
נפתח לך עם שם משתמש וסיסמא או נכנס עם המשתמש?פתחתי בגוגל אורח
כתבתי prog.co.il
ונפתח לי השטייגיסט.
בלי יכולת לעשות שום דבר
ככה כמה פעמים
מקווה שהפעם זה יותר ברור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: