כללי למה מפלים אותנו לרעה?

כספית

משתמש רשום
הקורסים של פרוג מיועדים רק לגברים, למה?
אני בטוחה שרמת הלימודים זהה למקצועיות של הפורומים, וחבל לי לנסות ללמוד את המקצועות הנ"ל במקום אחר.
מנהלים?
אולי תחשבו גם על קורס מקצועי לנשים?

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בכלל, הייתי ממליצה על קורסים וירטואלים.
הרי לכל אחד מאיתנו יש זמן אחר פנוי.
קורסים מסוג זה יענו על הדרישות ולא יאלצו אותנו לצאת מהבית ולבזבז זמן על נסיעות וכד'. וגם יאפשר לנו לצפות בשיעורים בזמן שנוח לנו.

נשמע טוב, לא?

משו משו

משתמש חדש
גם כן בעד...

אשמח מאד אפ יתקיימו קורסים מקצועיים בנואים המעניינים אותנו...

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מצטרפת לרעיון של קורסים וירטואליים בכל נושא שהוא.

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
אינו דומה...
אם מקורסים וירטואלים היו לומדים משהו, מזמן הייתי יודע, פוטושופ, פלאש, תיכנות, עיצוב אתרים והכל.

זו אניאני

משתמש פעיל
נכתב ע"י ברכה;214543:
וגם יאפשר לנו לצפות בשיעורים בזמן שנוח לנו.

נשמע טוב, לא?

דווקא לא.
תעדכני אותי רק מתי תצפי בשיעורים באופן רציני...

st28

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בערך כמו לעשות כמו כושר עם דיסק במחשב,
מחזיק שבוע-גג חודש..

גרף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
כמו ללמוד שחיה דרך המחשב....

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לא מסכימה עם מי שמזלזלת. מי שרוצה לדעת, והיא רצינית, יכולה גם דרך קורסים וירטואליים, ומה שלא מבינה- תמיד יש את מי לשאול. (פרוג!!!!!) ותאמינו לי- יש קורסים מעולים שהמורה מחשב מלמד את התלמיד בנאדם. בכנס לפני כחצי שנה חלקו דיסק של קוויקסופט על cs3, ולמדתי מזה המון דברים חדשים שלא ממש ידעתי, אפילו שלמדתי את התוכנה לפניכן באופן יסודי.

צר לי, אבל התעמלות ושחיה שונים באופן מהותי מתוכנות, וחבל שכך אתן מזלזלות ברעיון שיכול להיות פצצה. ועוד משהו: מי שלא עקבית בלימוד ממחשב, עלולה להיות לא עקבית גם בלימוד פרונטלי, כך שמה שאמרו פה למעלה בכלל לא רלוונטי.

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לנשים חסר קורסים?!?!
בתור גבר חיפשתי במשך שנים (!) מקום לימודים באזור נתניה/בני ברק לאחד ממקצועות העיצוב: גרפיקה, אנימציה, צילום וכדו', היו פסומים שונים על קורסים שעומדים להיפתח, הבעיה היא ש"רק שלושה גברים נרשמו ואי אפשר לפתוח קורס עם כמות אנשים כזו.."
לגבי נשים - קורסים בכל אחד מהדברים שהזכרתי ועוד הרבה דברים מסביב!!
בכל עיר, בכל פינה, ותמיד יש ביקוש!
רק לאחרונה מצאתי קורס גרפיקה לגברים סוף סוף.
מי שבאמת רוצה ללמוד יכולה לחפש קצת והיא תמצא בקלות. אני מתאר לעצמי שבגלל זה פרוג לא פתחו קורסים לנשים. יש די והותר.

smargaliot

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכון שיש די והותר
הדרישה פה היא לקורסים מקצועיים לנשים... וזה לא נראה לי שיש בתחומים כמו פלאש וכדו'

נכתב ע"י Srool;214652:
לנשים חסר קורסים?!?!
בתור גבר חיפשתי במשך שנים (!) מקום לימודים באזור נתניה/בני ברק לאחד ממקצועות העיצוב: גרפיקה, אנימציה, צילום וכדו', היו פסומים שונים על קורסים שעומדים להיפתח, הבעיה היא ש"רק שלושה גברים נרשמו ואי אפשר לפתוח קורס עם כמות אנשים כזו.."
לגבי נשים - קורסים בכל אחד מהדברים שהזכרתי ועוד הרבה דברים מסביב!!
בכל עיר, בכל פינה, ותמיד יש ביקוש!
רק לאחרונה מצאתי קורס גרפיקה לגברים סוף סוף.
מי שבאמת רוצה ללמוד יכולה לחפש קצת והיא תמצא בקלות. אני מתאר לעצמי שבגלל זה פרוג לא פתחו קורסים לנשים. יש די והותר.

st28

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש ויש קורסים בשפע ב"ה ומקצועיים ביותר.

לי יצא לדבר כאן עם כמה באישי בקשר לקורס מסויים שאני לומדת.וכששמעו את המחיר אמרו שלא יכולות להרשות לעצמם...וכו' וכו'

לפעמים מאוד רוצים ללמוד ולהתקדם,אך מה לעשות והקורסים יקרים אפי' מאוד.ולא תמיד זה מתאפשר אפי' אם זה יכול לקדם בעבודה.

מעניין מתוך כל אלה שכותבות כאן שרוצות ללמוד באמת ירשמו בשעת מעשה...

אני מניחה שאם הביקוש אכן היה כה רב,כבר היה מי שיפתח.

כספית

משתמש רשום
אני מצטרפת שוב לכל אותן אלו שרואים ב"פרוג" את המקום המקצועי ממנו רוצים ללמוד, ומקווה כי ההנהלה תתן דעתה על פתיחת קורסים גם לנשים.
לצערי עדיין לא מצאתי קורס על רמה ללימודי פלאש.

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
היה איזה פרסום של מדיה סקול בירושלים בנושא עיצוב אתרים. דווקא מאד הייתי מעונינת אך איני יודעת איפה זה תקוע. לא רואה יותר פרסום. לכן אני ממש מבקשת-
עיצוב אתרים
בירושלים
לנשים.
יש ביקוש!!!!

gadk770

משתמש צעיר
קורס וירטואלי זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
דבר ראשון זה אחד על אחד. כשאתה רוצה אתה מפסיק ומתַרגל.
דבר שני זה בזמנים שלך.. ואתה לא תלוי בכלום.
שלישי, אתה יכול לדלג על קטעים שאתה כבר יודע. ולא צריך ללמוד איך להזיז עכבר וכדו'.

אני אישית למדתי הכל בקורסים וירטואליים.
וב"ה היום זו העבודה שלי.

wantstknw

משתמש רשום
נכתב ע"י ברכה;214543:
בכלל, הייתי ממליצה על קורסים וירטואלים.
הרי לכל אחד מאיתנו יש זמן אחר פנוי.
קורסים מסוג זה יענו על הדרישות ולא יאלצו אותנו לצאת מהבית ולבזבז זמן על נסיעות וכד'. וגם יאפשר לנו לצפות בשיעורים בזמן שנוח לנו.

נשמע טוב, לא?

זה באמת רעיון! אני גרה בחו"ל וכל כך רוצה להשתתף בכל מיני דברים ואיני יכולה, הרעיון הזה היה באמת עוזר לי!!
מה גם שאצל גויים לא כל כך מעניין אותי ללמוד, ובטח לו לבד - יהודיה אחת בין המון גויים!

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י ונתנו10;214553:
אינו דומה...
אם מקורסים וירטואלים היו לומדים משהו, מזמן הייתי יודע, פוטושופ, פלאש, תיכנות, עיצוב אתרים והכל.

אתה בטוח שאתה לא יודע?....

מבקשלחם

משתמש רשום
אולי שמישהו יסריט את הקורס ויעלה אחר כך לפורום. כך ירצו את כל הצדדים. אולי אפילו לקחת תשלום על הצפיה כדי לא להפסיד.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י מבקשלחם;215283:
אולי שמישהו יסריט את הקורס ויעלה אחר כך לפורום. כך ירצו את כל הצדדים. אולי אפילו לקחת תשלום על הצפיה כדי לא להפסיד.

רעיון נהדר. אני מניחה שעלות של קורס וירטואלי היא זולה יותר, כך שיהיה יותר רישום בפחות השקעה ועלויות. ולמען הסדר והאחידות- ניתן לקבוע מספר מועט של מפגשים בין משתתפי הקורס לתרגול קבוצתי, להדרכה אישית ולכל צורך אחר. מי בפרוג ירים את הכפפה?

ו---תהיה הנחה לפרוג זהב?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
שמעתי מאחורי הפרגוד...
יש כיוון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה