עזרה למה כל הזמן קופץ לי האתר של בניני משרדים "לב העיר"???

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אפשר פשוט לעשות חסימת חלונות קופצים

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לוחצים על השלוש נקודות שבכרום משמאל למעלה>הגדרות>פרטיות ואבטחה>הגדרות אתר>חלונות קופצים והפניות אוטומטיות, ושם מוסיפים את הכתובת של פרוג

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
גם לי התחיל והפסיק.
לא תכננתי מעולם לשכור משרדים בבניין יוקרתי.
אולי אם הייתי באמצע חיפוש משרד להשכרה אולי הייתי מעיף מבט. אז על הצד שיש גולש אחד או שנים בפרוג שזקוקים לזה לא שווה לשגע את כל הגולשים.

כל זה היה עצה טובה למפרסם.

אבל פרוג בעצמם, זה בהחלט מוצדק לשגע מעט את הגולשים בפרט אלו החינמיים (רעיון לפרוג, מי שלא קונה פרמיום, ישגעו אותו עם פרסומות ושאר ירקות עד שיקנה פרמיום...)

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אבל פרוג בעצמם, זה בהחלט מוצדק לשגע מעט את הגולשים בפרט אלו החינמיים (רעיון לפרוג, מי שלא קונה פרמיום, ישגעו אותו עם פרסומות ושאר ירקות עד שיקנה פרמיום...)
מה אתה נותן רעיונות?
מילא בעצמך היית פרימיום...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה