אמנם במכירה יש פחות סיכון. אך עדיין צריך עו"ד שיציג אותך במידה והקונה אינו עומד בהתחייבויות השונות.כשאני מוכרת דירה
אשמח להבין מה החששות/סיכונים
ובנוסף מה המחירים המקובלים ע"כ
המחיר בד"כ עומד על חצי אחוז מערך הדירה.
נראה לי שזה שייך לקונה ולא למוכר(הערות אזהרה על דירה, טאבו וכו)
ועוד, עו"ד אמור לדאוג, מלבד הסיכונים, לתנאים הכי טובים עבורכם. (כגון: פריסת תשלומים ועוד)
אכן יש עו"ד ותיקים ש"מסתפקים" בזה..אנחנו שילמנו רבע אחוז והבנו שזה מה שמקובל היום
1. רכישת/מכירת דירה הינה העסק הגדול ביותר של רוב הזוגות בישראל. וכל סיכון קל ביותר על כספם הינו עניין מסוכן.כשאני מוכרת דירה
אשמח להבין מה החששות/סיכונים
ובנוסף מה המחירים המקובלים ע"כ
ושוב אני מנסה להבין האם יתכן להעביר בעלות ללא הסכמת המוכר כלומר העברת הכסף במלואו לחשבונועדיין גם למוכר יכולים לצוץ בעיות רבות ושונות מהעברת בעלות/הסדרי תשלום
בזמן חתימת החוזה הוא אמור לחתום על יפוי כח לצורך העברת בעלות ולהפקידו שידי העו"ד.ושוב אני מנסה להבין האם יתכן להעביר בעלות ללא הסכמת המוכר כלומר העברת הכסף במלואו לחשבונו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: