מומחיות בבישול בקר..
ניסיתי שלל מתכונים. ניסיתי שלל חלקים.
טעים, ניחוחי, אבל קשה ללעיסה.
ומדובר על בשר שמגיר כמויות של נוזלים בבישול, וגם החימום הוא ברוטב.
ומבשלת מספיק שעות.
לא תמיד, אבל בהרבה מקרים הבשר קשה.
לא מצליחה להגיע לסיבה ולמנוע את התוצאה.
רוצה שיצא לי רך ונימוח, כמו שטעמתי בהרבה מקומות.
כרגע יש לי חלק מספר 6.
ניסיתי שלל מתכונים. ניסיתי שלל חלקים.
טעים, ניחוחי, אבל קשה ללעיסה.
ומדובר על בשר שמגיר כמויות של נוזלים בבישול, וגם החימום הוא ברוטב.
ומבשלת מספיק שעות.
לא תמיד, אבל בהרבה מקרים הבשר קשה.
לא מצליחה להגיע לסיבה ולמנוע את התוצאה.
רוצה שיצא לי רך ונימוח, כמו שטעמתי בהרבה מקומות.
כרגע יש לי חלק מספר 6.