קורונה למה בארה"ב אין גל שני ובארה"ק כן?

מצב
הנושא נעול.

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
הסבר פשוט:
שמה זה כבר היה לכולם...

הסבר אמיתי:
אף אחד לא יודע. רק השם ית'.

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש למישהו הסבר הגיוני
למה בקהילות החרדיות בארה"ב לא שומעים על גל שני
ולא שומרים שם כמעט בכלל
ובארץ כן?
פשוט טעות!
בארה"ק אם התחיל משהו, אז התחיל עכשיו גל הראשון...
מה היה פה? ברוך ה' .......

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לא חזרו שם לשיגרה במהירות שפה חזרו...

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
כי רוב האנשים שם כבר חלו לפני כחודש כבר דובר על כ20 אחוזים מניו יורק.
כל הקרובים של בעלי למעט שני בני דודים נדבקו .
ולכך רובם כבר פיתוח נוגדנים.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אין עדיין לימודים, לפחות ברוב המקומות שבהם היה קורונה.
בבוסטון למשל הודיעו שלא חוזרים עד תחילת שנה הבאה.
בניו יורק גם לא התחילו

וכרגע יש להם כללים יותר נוקשים מכאן. באיחור אמנם. תחילה היה משוחרר ולכן היו כל כך הרבה חולים עכשיו הדקו חגורות בכללים.

המבחן יהיה אחרי שיחזירו את הכל לנורמה.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כי אצלנו: א' - זה עדיין הגל הראשון. עם כל הכבוד, לא אפשרו לקורונה לסגת לגמרי לפני שפתחו את הסגר. גל שני יכול להגיע רק אחרי שנהיה שקט לחלוטין, בינתיים זה עדיין התפרצות חוזרת מהגל הראשון. וב' - במקום להתאפק, מיהרו כולם לצאת החוצה ולפרוץ את הסגר.
מישהו יכול לסרוק את הקריקטורה השבועית ב'המבשר'?
סורי, זה מסביר טוב יותר ממני.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
צריך לעשות את זה כסקר עם כל האפשרויות

....DINA

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נגמר שם הגל הראשון?????????????

חדזי

משתמש מקצוען
אני יענה תשובה פשוטה . אין גל שני אנחנו עדיין בגל ראשון . הקורונה הייתה ונשארה ...ואנחנו הרפינו את הכללים ואנשים רוקדים בחתונות ונותנים ידיים ומתנשקים. והולכים לעבודה ומטיילים ומשחקים ובחיידרים שבוע הבא עושים טיולים לצפון וחברים יהיו ביחד ויכנסו יחד לנחל והכל סבבא והקורונה קופצת לה מאחד לשני...

מצליחה

משתמש מקצוען
אני יענה תשובה פשוטה . אין גל שני אנחנו עדיין בגל ראשון . הקורונה הייתה ונשארה ...ואנחנו הרפינו את הכללים ואנשים רוקדים בחתונות ונותנים ידיים ומתנשקים. והולכים לעבודה ומטיילים ומשחקים ובחיידרים שבוע הבא עושים טיולים לצפון וחברים יהיו ביחד ויכנסו יחד לנחל והכל סבבא והקורונה קופצת לה מאחד לשני...
ואני אמשיך את זה:
ואנשים לא נבדקים, וממשיכים להסתובב, ויכול להיות שהם חולים ללא סימפטומים, ולא מקפידים על מסכות, ועל שמירת מרחק וכו' וכו'

לב זהבה

משתמש מקצוען
אני מכירה מישהו שנמצא כעת בארה"ב לצורך מיוחד. הוא נפגש עם אנשים בצורה מאוד מבוקרת, אבל עם הרבה אנשים, הוא אומר שכל מי שנפגש איתו אמר לו שיש לו נוגדנים זאת אומרת שרוב רובם כבר עברו את המחלה. יש לי גיסה שההורים שלה גרים שם, נזהרו ושמרו מאוד, עשו בדיקת נוגדנים והיה להם! נדבקו שם פשוט בצורה בלתי ניתנת לשיעור, וכל אילו שיש להם נוגדנים ולא עשו בדיקת קורונה לא נכללים במספר הנדבקים! כלומר, מספר הנדבקים בארה"ב גבוה פי כמה וכמה מהמדווח!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה