דרוש מידע למה אתם לא מסתכלים?

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ראיתי הערב את הסרטון הזה על הילד שכמעט נדרס שבהסרטה רואים איך הוא חוצה את הכביש בלי להסתכל:

אמנם בהסרטה רואים שזה ילד אבל מניסיון אישי אני יכול להעיד שגם הרבה מבוגרים פשוט לא מסתכלים כשעוברים כביש!
אנשים באמצע טלפון, עם ילדים, או סתם ככה- צריך פשוט להסתכל לפני שעוברים את הכביש!
לשני הצדדים! גם בחד סטרי יכול להגיע מהצד השני קורקינט חשמלי או רוכב אופניים.
בעיניי ראיתי איך ברבי עקיבא בפקק הארוך של הצהריים שהרבה אנשים חוצים בין המכוניות איך כמעט מתרחשת תאונה כשאמא עם ילד ירדה לכביש מאחורי רכב גבוה וכמעט שהתנגש בה קורקינט שנסע שם באותו זמן.
וזה לא היה פעם אחת- שלוש פעמים בתוך כמה דקות!
אז אנא, שמרו על חייכם ועל חיי הסובבים אתכם.
ונשמרתם לנפשכם.

(כמובן שהכותרת לא באה להכליל כל אחד מהקוראים....)

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
בעיניי ראיתי (או יותר נכון בעיני מצלמות האבטחה במוסד בו עבדתי) איך שבחור יורד מאוטובוס בתחנה ובלי להסתכל הוא שועט לעבור את הכביש לצד השני.
רכב שהגיע במהירות העיף אותו כמה מטרים, עד כדי כך שמההדף נשבר החלון הימיני של הרכב, והבחור יצא בנס ללא כל פגע!!
אבל אסור לסמוך על הנס, וברור שכל אחד צריך להיזהר בזה

יש עוד בעיה (שכנראה שיהיו שיחלקו עליי) שאנשים עוברים ברמזור אדום (ולצערי אני ביניהם לפעמים) וילדים רואים את זה וגם הולכים בעקבותם... ואם ח"ו יקרה משהו לילה זה באשמת המבוגר שחצה לפניו באדום.

אגב, ראיתי בדיוק במרווה לצמא שהגיע היום שיש כתבה מאוד יפה על זהירות בדרכים

יוכיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רוצה לכתוב על הכיוון ההפוך וזה רוכבי אופניים,
היום כשעברתי כביש חד סיטרי וכן מסתכלת אבל על הכיוון שבאים הרכבים, באופן פתאומי שועט אלי אופנוע מהכיוון ההפוך, ב"ה ששמתי לב ברגע אחרון אבל רציתי לצרוח עליו רוצח! זה ממש מזעזע האופניים היום, ומיד אחרי זה עברתי ברמזור ירוק וכמעט נכנס לי רוכב אופניים,
נוסעים על הכביש בלי חוקים, בלי כללים וזה גם מאוד חמור ומסוכן באותו מידה שעוברים ברמזור אדום,
אנשים! תתעוררו!
לדעתי היו צריכים להוציא את האופניים מהחוק,

פיר

משתמש סופר מקצוען
ראיתי הערב את הסרטון הזה על הילד שכמעט נדרס שבהסרטה רואים איך הוא חוצה את הכביש בלי להסתכל:

אמנם בהסרטה רואים שזה ילד אבל מניסיון אישי אני יכול להעיד שגם הרבה מבוגרים פשוט לא מסתכלים כשעוברים כביש!
אנשים באמצע טלפון, עם ילדים, או סתם ככה- צריך פשוט להסתכל לפני שעוברים את הכביש!
לשני הצדדים! גם בחד סטרי יכול להגיע מהצד השני קורקינט חשמלי או רוכב אופניים.
בעיניי ראיתי איך ברבי עקיבא בפקק הארוך של הצהריים שהרבה אנשים חוצים בין המכוניות איך כמעט מתרחשת תאונה כשאמא עם ילד ירדה לכביש מאחורי רכב גבוה וכמעט שהתנגש בה קורקינט שנסע שם באותו זמן.
וזה לא היה פעם אחת- שלוש פעמים בתוך כמה דקות!
אז אנא, שמרו על חייכם ועל חיי הסובבים אתכם.
ונשמרתם לנפשכם.

(כמובן שהכותרת לא באה להכליל כל אחד מהקוראים....)
הקפצה

• תודה
Reactions: MOM

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לא ראיתי את הסרטון
אבל יש עכשיו בכלי התקשורת קמפיין פרסומי, לנהג שתמיד בודק שאף אחד לא מתפרץ לכביש ונוסע בזהירות, - אז למה אתה הנהג כן מתפרץ לכביש כהולך רגל???

אני אישית חושב שרלב"ד יכולים לעשות הרבה יותר בהסברה על תאונות דרכים.
כמו להסביר במקומונים את כללי הכביש להציב תמרור ולהסביר מה המספר שלו מה הוא אומר, מה החיכוך שיש לרכב עם הולכי רגל.ועוד
וכמובן פרסום מסיבי של סרטוני תאונות הולכי רגל שאפשר ללמוד מהם, בקבוצות ובמיילים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה