אני גם חשבתי על זה לא מזמן....כל מי שהולכת ללמוד נהיגה ומחפשת מורה אישה.
יודעת שהיא תצטרך לחכות מלא זמן עד שהיא תמצא מורה ורק אחרי המון נדנודים, טרטורים וטלפונים.
ותשלם מחיר הרבה יותר יקר.
מעניין אותי להבין למה לא מקובל שנשים מהמגזר שלנו מלמדות נהיגה (במיוחד שהשכר גבוה מאד!!).
יש גם יש נהגות שעושות מוניות לנשיםולמה אין נהגות מונית
גם בזה השכר מאד גבוה....
ומעסה ורפלקסולוגית מה עושה, מסננת, לא ביג דיל, עמוס לי. לא מתאים, יום טוב שבת שלוםכי מה תעשה אם יבוא אליה גבר ללמוד נהיגה?
נראה לי לא חוקי לסרב והיא תהיה חשופה לתביעות משפטיות.
את חדשה במגזר? כי זה ידוע שחרדי אין.כל מי שהולכת ללמוד נהיגה ומחפשת מורה אישה.
יודעת שהיא תצטרך לחכות מלא זמן עד שהיא תמצא מורה ורק אחרי המון נדנודים, טרטורים וטלפונים.
מעניין אותי להבין למה לא מקובל שנשים מהמגזר שלנו מלמדות נהיגה (במיוחד שהשכר גבוה מאד!!).
גם ככה הגברים לא מסוגלים שאשה נוהגת, אז עוד ללכת ללמוד אצלה? אין סיכויכי מה תעשה אם יבוא אליה גבר ללמוד נהיגה?
נראה לי לא חוקי לסרב והיא תהיה חשופה לתביעות משפטיות.
תלוי איזה סגנון של אנשיםהאם הייתם ניגשים לשידוך לילדכם שהמחותנת מורת נהיגה ?
האם הייתם ניגשים לשידוך לילדכם שהמחותנת נוהגת?האם הייתם ניגשים לשידוך לילדכם שהמחותנת מורת נהיגה ?
יש בית ספר כזה בבאר שבע...אני גם חשבתי על זה לא מזמן....
זה עבודה שיחסית יכולה להתאים לנשים חרדיות
השאלה היא איפה לומדים את זה???
\
כל מי שהולכת ללמוד נהיגה ומחפשת מורה אישה.
אני כן הייתי ניגשת...האם הייתם ניגשים לשידוך לילדכם שהמחותנת מורת נהיגה ?
לא מה פתאום.האם הייתם ניגשים לשידוך לילדכם שהמחותנת נוהגת?
מעניין מה שאתה אומר.א. זה מקצוע שלא מתאים לכל אחד
דורש גם כישורים דידקטיים, גם בין אישיים, גם עירנות ורוגע (גם במצבים מיוחדים...), וגם כישורי נהיגה
ב. הלימודים ארוכים שבממוצע מתפרסים על 3 שנים, יש מסלולים קצרים יותר אבל איטנסיבים יותר וגם שעות הבוקר לא מתאימות לכל אחד.
ג. בשביל חהגיש בקשה ראשונית, יש מיונים פסיכוטכניים ופסיכולוגיים וכן מבחן נהיגה, ובציבור הכללי הרוב לא עובר, לא יודע אם היחס 1/5 או פחות.
ד. חייבים רשיון על גיר רגיל, לא שייך להתחיל את התהליך בלי זה.
ויש עוד רשימה של בעיות
אבל בהחלט יש כאלה שעשו זאת ומתפרנסות מזה, אבל זה ממש ממש לא שווה לכל נפש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: