ברוב המחשבים הניידים יש רכיב בלוטוס מובנה כך שיוכלו לשמוע הכל אוזניות בלוטוס (מצגת לאדם בודד?)אם אתם מבינים בבלוטוס' אפשר גם שאלה?
אני רוצה לעשות מצגת ולהשמיע אותה באוזניות בלוטוס' לכל המשתתפים,
האם צריך איזה מתאם?
האם צריך דגם מסוים של אוזניות?
תודה רבה מראש
אני רוצה להשמיע לקהל גדולברוב המחשבים הניידים יש רכיב בלוטוס מובנה כך שיוכלו לשמוע הכל אוזניות בלוטוס (מצגת לאדם בודד?)
ממשב נייח צריך מתאם בלוטוס חיצוני
הכוונה לרמקול בלוטוס או להמון אוזניות?אני רוצה להשמיע לקהל גדול
צריך מתאם?
אוזניות פשוטות גם יהיו טובות?
המון אוזניותהכוונה לרמקול בלוטוס או להמון אוזניות?
יש כבר דגם חדש יותר 75t אך אין הבדל משמעותי
מה לא טוב במשהו שנמצא בשתי האוזניים? יתירה מכך, אפשר להשתמש בזה גם באוזן אחת.תודה לכל העוזרים אבל הג'ברה הנ"ל הינה לשתי אוזניים נראית יותר בסגנון האייר פודס.
אני מחפש לאוזן אחת עם דיבורית, מסנן רעשים עוצמתי, וסוללה ארוכה.
תמצא לי מכשיר אלקטרוני אחד בעולם (ובעצם כל דבר בעולם) שאין מי שמקלל אותו... כל דבר יהיו אנשים שיאהבו ויהיו אנשים שלא, השאלה היא כמה אנשים אוהבים וכמה לא.האמת שעברתי על האתר הזה. ואין דגם אחד שאנשים מרוצים באמת.
כל דגם אנשים מקללים.
אז אני שואל את עצמי, לקנות מוצר ב-400 ש"ח בשביל לקלל אח"כ?!
לכן חשוב לי לשמוע מנסיון.
זה כמובן חיקוי למוצר של אפל - איירפודס. איני מכיר את המוצר שבקישור, אבל לאור המחיר מן הסתם זה חיקוי נלעג.המוצר הזה שווה? אין לי מושג מה המשמעות של המפרט הטכני שמוצג כאן.
אשמח לעזרה ממבינים בתחום.
https://ksp.co.il/?uin=70154&select=.1902..242..1263.&txt_search=
אין עליו חוו"ד בזאפ.זה כמובן חיקוי למוצר של אפל - איירפודס. איני מכיר את המוצר שבקישור, אבל לאור המחיר מן הסתם זה חיקוי נלעג.
כדאי לבדוק אם המוצר נמצא בזאפ, ולראות את הדירוג שלו ע"י המשתמשים.
כמה אתה צודק.תמצא לי מכשיר אלקטרוני אחד בעולם (ובעצם כל דבר בעולם) שאין מי שמקלל אותו... כל דבר יהיו אנשים שיאהבו ויהיו אנשים שלא, השאלה היא כמה אנשים אוהבים וכמה לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: