למבינים בסאונד

• פותח הנושא בי
  • פורסם בתאריך

בי

משתמש צעיר
יש בידי הקלטה כלשהי שהוקלטה בנגן. בקטעים שבהם הקול התגבר נשמע משהו כמו רעש עמום וקשה לשמוע ולהבין את המוקלט.
יש דרך כלשהי לערוך את הסאונד הזה ולתקן אותו במחיר סביר, או שזהו בינתיים חלום השמור לעשירים בלבד?

yishay1

משתמש רשום
סאונד והפקות אולפן
אם אני מבין נכון, כשהlevel בכניסה עלה, נהיתה ההקלטה (ותגיד אם אני צודק) צרודה מאד. אם זה נכון אין אפשרות שאני מכיר לתקן את זה. זו תופעה שנקראת דיסטורשן בה עוצמת ההקלטה גבוהה מסף קיבולת המכשיר וממילא הוא "משטח" ומווה את הסאונד לרמה המקסימלית שלו. בציוד מקצועי מהבהבת נורת אזהרה בכזה מצב ובמצבים קיצוניים מגברים יכבו את עצמם למניעת שריפה... אגב, ככה בונים את אפקט הדיסטורשן לגיטרות חשמליות.
מצטער בשבילך

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אתה יכול לשלוח אלי למייל הזה ואנסה לראות מה אפשר לעשות וא ם שייך בכלל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה