לצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?יש הבדל של עשר דקות רבע שעה שנהיה פקוק רציני
רבע לשעה אמור להיות בסדר
מוגזם מאד, השאלה מה המציאותלצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?
בקיצור עדיף לא להמר ע"ז, תודהמוגזם מאד, השאלה מה המציאות
תנסו לעשות וייז בזמן הזה ולראות מה קורה
אי אפשר לדעת באמת, אומנם ברכב זה יותר מהיר אבל בבוקר אפשר להתקע בכל מקום
שבוע שעבר לקח לי שעה וחצי מהעיר לצומת רמות
הכי מאוחר 6:45מי יודע להגיד לי מתי מתחיל הפקקים, אני צריכה להגיע למרכז עיר הרצליה בשעה 8:45
באיזה שעה כדאי לצאת עם רכב, הבנתי שזה השעה של הפקקים
אם לא מפריע לך לעמוד חלק מהזמן בפקקיםלצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?
כנ"להכי מאוחר 6:45
אפשר לבדוק בויז כבר עכשיו הוא מכיר את הפקקים של הבוקר בעל פהבקיצור עדיף לא להמר ע"ז, תודה
יש משהוא במודיעין עילית שהוא לא מוגזם??? התשתיות, הנקיון של הגינות למשל וכו'לצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?
התשובה היא שלא ובגלל מה שכתבת למטהיש משהוא במודיעין עילית שהוא לא מוגזם??? התשתיות, הנקיון של הגינות למשל וכו'
אז לכן הם מצביעים למי שאומרים להם ולא מנסים לריב על כלוםלמעט האנשים הם נהדרים! (אני לא ציני!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: