מדגדגמדקדק
סיפר לי ערבי שיש לו סבתא זקנה שמוציאה גופים זרים מהעין לכל תושבי הכפר תחזיקו חזק בכסא עם הלשון ויש אצלה תור ארוך איכככככככס
בדיוק באתי לכתוב את זהיכול להיות שזה גם משהו אחר לא דווקא לכלוך
לי פעם הייתה תחושה של משהו שנכנס לי לעין וזה לא יצא אז הלכתי לרופא וזה היה דלקת
אתמול נחתי כמה דקות, קמתי מהמיטה והתחילו הגירויים כך שזה לא מסתבר שזה דלקת, נראה לי יותר לכלוך.יכול להיות שזה גם משהו אחר לא דווקא לכלוך
לי פעם הייתה תחושה של משהו שנכנס לי לעין וזה לא יצא אז הלכתי לרופא וזה היה דלקת
לכלוך רגיל באמת זה מה שצריך
בדיוק באתי לכתוב את זה
ואם זה לכלוך, לא אמור לצאת לבד, תפתחי את העין ועם אצבע נקיה פשוט תגעי בליכלוך, ותוציאי...
למה? דווקא נשמע ממש כמו דלקת..אתמול נחתי כמה דקות, קמתי מהמיטה והתחילו הגירויים כך שזה לא מסתבר שזה דלקת, נראה לי יותר לכלוך.
משחה או טיפות יכולות להועיל?
אתמול בלילה נכנס לי לעין לכלוך ומאז זה מציק והעין מעט דומעת.
מניסיונכם, זה יוצא לבד? לאחר כמה זמן?
אם אפשר רק מנסיון ולא השערות ותחושות בטן וכדו'. תודה מראש!
לא ראיתי את הלכלוך.למה? דווקא נשמע ממש כמו דלקת..
לא חייב להיות משהו חמור, יכול להיות גם דלקת של כמה ימים שעוברת לבד, ומתבטאת בתחושה של לכלוך, עין דומעת, וגירוי קל...
את ראית את הליכלוך?
אצלי גם היה ככה הייתי ברחוב והייתה רוח חזקה אז הייתי בטוחה שנכנס לי משהו בסוף זה היה דלקת.אתמול נחתי כמה דקות, קמתי מהמיטה והתחילו הגירויים כך שזה לא מסתבר שזה דלקת, נראה לי יותר לכלוך.
משחה או טיפות יכולות להועיל?
בין אם זה לכלוך ובין אם זה דלקת, כדאי ללכת לרופא, או שזה עובר לאחר כמה ימים?אצלי גם היה ככה הייתי ברחוב והייתה רוח חזקה אז הייתי בטוחה שנכנס לי משהו בסוף זה היה דלקת.
אם יש החמרה - תלכי,כדאי ללכת לרופא, או שזה עובר לאחר כמה ימים?
אם לא עובר תוך כמה שעות, ללכת לרופא.בין אם זה לכלוך ובין אם זה דלקת, כדאי ללכת לרופא, או שזה עובר לאחר כמה ימים?
בטוח זה לכלוך?אתמול בלילה נכנס לי לעין לכלוך ומאז זה מציק והעין מעט דומעת.
מניסיונכם, זה יוצא לבד? לאחר כמה זמן?
אם אפשר רק מנסיון ולא השערות ותחושות בטן וכדו'. תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: