מידע שימושי לכבוד שבוע המותגים באליאקספרס! קופון בלעדי של 7$ + עד 8% קאשבק

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קיבלתי מהם במייל

סייל הקיץ הגדול של אליאקספרס + קופון בלעדי!

מחר זה מתחיל! שבוע המותגים של אליאקספרס עם מבול מבצעים במחירים מעולים ומיליוני מוצרים עם עד 50% הנחה + אלפי קופונים שווים כולל קופון בלעדי של אתר קאשדו!

שימו לב! המבצע מתחיל ב 26/08/19 ומסתיים ב 30/08/19

קופון הנחה בלעדי של אתר קאשדו המקנה הנחה של 7$ בקנייה מעל 50$ + עד 8% קאשבק!

*השתמשו בקופון: cashdo828

* המלאי מוגבל ל-500 קופונים - כל הקודם זוכה!

להרשמה, אשמח אם תרשמו דרך הקישור שלי ככה אני גם ירויח על הדרך.. https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS
הקישור להצטרפות לקאשבק קאשדו

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקפיץ.
כמו כן רציתי לומר, הרבה זמן ראיתי כל מיני פרסומים על קאשבק ודומיו...
אבל כל פעם זה היה נראה לי שאני לא יסתדר עם זה ואני לא יבין איך עובדים עם זה, אבל בסוף החטתי שלהרשם זה לא בעיה, ומקסימום אני לא ירוויח.. ומלנסות לא מפסידים, וב"ה זה מוצלח וזה קל להבנה ותפעול.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקפיץ.
היום התחיל שבוע המותגים באליאקספרס.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
שימו לב הקופונים נגמרו והם חודשו - הם הוסיפו 300 קופונים חדשים

שבוע המותגים באליאקספרס עם קופון בלעדי!

אנחנו שמחים לבשר כי עקב ביקוש רב חידשנו את מלאי הקופונים!

קופון הנחה בלעדי של אתר קאשדו המקנה הנחה של 7$ בקנייה מעל 50$ + עד 8% קאשבק!

*השתמשו בקופון: cashdo828

* המלאי החדש מוגבל ל-300 קופונים בלבד - כל הקודם זוכה!

להצטרפות https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לאלו שלא הסתדרו ולא הבינו איך זה עובד:
נרשמים (כאן - https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS)
מצויין! מעתה תוכלו להנות מקאשבק ממאגר של מאות חנויות מובילות

step3.jpg

תהליך הקנייה:
חפשו את החנות בה אתם מתכננים לבצע הזמנה בדרכים הבאות:

(1) דרך שורת חיפוש

למעלה רושמים את שם החנות וזה עולה.

(2) על ידי בחירת החנות מתוך אחת הקטגוריות בדף הראשי

step5.jpg

ברגע שלחצתם על כפתור 'הפעל קאשבק' יופיע מסך מעבר לחנות

step6.jpg

המשיכו בקניות כרגיל ועבור כל קנייה שתבצעו בחנות, חשבונכם בקאשדו יתעדכן בסכום הקאשבק הצפוי

צפייה במצב החשבון ומשיכת הקאשבק:
על מנת לצפות במצב החשבון לחצו על "החשבון שלי"

step8.jpg

בדף החשבון שלי ניתן לראות את סך הקאשבק המאושר והממתין לאישור
כמו כן ניתן לראות פירוט של כל הקאשבקים לפי שם החנות וכמו כן את מצב הקאשבק ברגע שסכום הקאשבקים המאושרים הגיע לשקל ניתן ללחוץ על "משיכת קאשבק"

step9.jpg

step11.jpg

שימו לב:
בכדי לזהות ולספק לכם את הקאשבקים שאתם זכאים להם אתם נדרשים להתחיל את תהליך הקנייה באתר קאשדו
על ידי שימוש בקישורי החנויות המופיעים באתרנו.במידה ולא תשתמשו בקישורים של קאשדו, לא תהיה לנו דרך להוכיח לחנות שאתם זכאים לקאשבק במסגרת הסכם השותפות שלנו.
כמו כן, במידה והוספת לעגלת הקניות מוצרים לפני שעברתם דרך קאשדו, נבקש לרוקן את עגלת הקניות באתר החנות ולהתחיל את תהליך הקנייה מחדש דרך הקישורים של קאשדו.
במידה ותבצעו רכישה דרך קישור של קאשדו ותמשיכו לגלוש באתרים נוספים, לא תוכלו לחזור לחנות ולבצע רכישה נוספת ללא כניסה קאשדו ולחיצה מחדש על הקישור של החנות באתרנו.
במידה ופתוחים אצלכם בדפדפן מספר טאבים של חנויות, רק החנויות בטאבים שנפתחו דרך קאשדו יזכו אתכם בקאשבק בסיום תהליך הרכישה.
בדרך כלל כל המוצרים השייכים לחנויות באתרנו מזכים אתכם בקאשבקים אך יש מספר מוגבל של מוצרים אשר לא כלולים בהסכם השותפות ולא יזכו אתכם בקאשבק.
כל שימוש בקופוני הנחה אשר סופקו על ידי צד שלישי שהוא לא קאשדו עלול לבטל את הזכאות לקאשבק עבור הרכישות הספציפיות הללו.

מתוך האתר של קאשדו בעמוד מדריך שימוש באתר.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתזכר
נשארו יומיים = עד יום שישי

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@בעריש מתי ההזדמנות הבאה?
אני לא יודע, כדאי לכם להירשם לקאשדו, יש להם הרבה פעמים כל מיני קופונים בלעדיים גם לאליאקספרס אבל גם לעוד הרבה אתרים...
הם שולחים בדר"כ הודות למייל כשיש קופונים מיוחדים, כמו"כ שוה לקנות דרכם כי מקבלים קשבק כל השנה..
הקישור להצטרפות לקאשבק קאשדו

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יום הרווקים הסיניים בפתח!!

קישור להצטרפות לקבלת קאשבק על הקניות שלכם
קופונים בלעדיים ליום הרווקים הסיני בקאשדו, אשמח אם תצטרפו דרכי.
טיפים ותנאים לקבלת קאשבק ליום הרווקים הסיני באליאקספרס
הפעילו קאשבק בתוסף או בצעו מעבר לחנות דרך אתר קאשדו טרם הכנסת מוצרים לסל הקניות ו/או הפעלת קופון.

חשוב לזכור! יש להכניס מוצרים לסל הקניות במהלך שלב החימום רק לאחר המעבר בקאשדו (28.10.19 - 11.11.19) ללא הכנסת המוצרים לסל הקניות בשלב החימום, הקאשבק לא יחושב.

חגיגת הקניות של יום הרווקים הסיני מתחלקת ל 2 שלבים:

שלב ראשון - שלב החימום:

מתחיל ב 28/10/19 בשעה 10:00 ומסתיים ב 11/11/19 בשעה 09:59 (שעון ישראל)

שלב שני - ימי המכירות:

מתחיל ב 11/11/19 בשעה 10:00 ומסתיים ב 13/11/19 בשעה 09:59 (שעון ישראל)

שלב החימום (28/10/19 - 11/11/19)

השלב הראשון קיים על מנת שתוכלו למלא את סל הקניות במוצרים שתרצו לרכוש במהלך ימי המכירות, לשם כך אליאקספרס נותנת לכם תמריצים רבים בדמות קופונים, עמודי מבצעים מיוחדים, פעילויות ועוד.

כאשר הסל כבר מלא, פשוט תחילו את כל הקופונים שצברתם במהלך תקופת החימום, קבלו את ההנחה שמגיע לכם והזמינו!

להצטרפות לקבלת קאשבק על הקניות שלכם לחצו כאן.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מישהו יכל להסביר את עניין הקאשבק? לא הצלחתי להבין מה זה?
לאלו שלא הסתדרו ולא הבינו איך זה עובד:
נרשמים (כאן - https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS)
https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS

מצויין! מעתה תוכלו להנות מקאשבק ממאגר של מאות חנויות מובילות

step3.jpg

תהליך הקנייה:
חפשו את החנות בה אתם מתכננים לבצע הזמנה בדרכים הבאות:

(1) דרך שורת חיפוש

למעלה רושמים את שם החנות וזה עולה.

(2) על ידי בחירת החנות מתוך אחת הקטגוריות בדף הראשי

step5.jpg

ברגע שלחצתם על כפתור 'הפעל קאשבק' יופיע מסך מעבר לחנות

step6.jpg

המשיכו בקניות כרגיל ועבור כל קנייה שתבצעו בחנות, חשבונכם בקאשדו יתעדכן בסכום הקאשבק הצפוי

צפייה במצב החשבון ומשיכת הקאשבק:
על מנת לצפות במצב החשבון לחצו על "החשבון שלי"

step8.jpg

בדף החשבון שלי ניתן לראות את סך הקאשבק המאושר והממתין לאישור
כמו כן ניתן לראות פירוט של כל הקאשבקים לפי שם החנות וכמו כן את מצב הקאשבק ברגע שסכום הקאשבקים המאושרים הגיע לשקל ניתן ללחוץ על "משיכת קאשבק"

step9.jpg

step11.jpg

שימו לב:
בכדי לזהות ולספק לכם את הקאשבקים שאתם זכאים להם אתם נדרשים להתחיל את תהליך הקנייה באתר קאשדו
על ידי שימוש בקישורי החנויות המופיעים באתרנו.במידה ולא תשתמשו בקישורים של קאשדו, לא תהיה לנו דרך להוכיח לחנות שאתם זכאים לקאשבק במסגרת הסכם השותפות שלנו.
כמו כן, במידה והוספת לעגלת הקניות מוצרים לפני שעברתם דרך קאשדו, נבקש לרוקן את עגלת הקניות באתר החנות ולהתחיל את תהליך הקנייה מחדש דרך הקישורים של קאשדו.
במידה ותבצעו רכישה דרך קישור של קאשדו ותמשיכו לגלוש באתרים נוספים, לא תוכלו לחזור לחנות ולבצע רכישה נוספת ללא כניסה קאשדו ולחיצה מחדש על הקישור של החנות באתרנו.
במידה ופתוחים אצלכם בדפדפן מספר טאבים של חנויות, רק החנויות בטאבים שנפתחו דרך קאשדו יזכו אתכם בקאשבק בסיום תהליך הרכישה.
בדרך כלל כל המוצרים השייכים לחנויות באתרנו מזכים אתכם בקאשבקים אך יש מספר מוגבל של מוצרים אשר לא כלולים בהסכם השותפות ולא יזכו אתכם בקאשבק.
כל שימוש בקופוני הנחה אשר סופקו על ידי צד שלישי שהוא לא קאשדו עלול לבטל את הזכאות לקאשבק עבור הרכישות הספציפיות הללו.

מתוך האתר של קאשדו בעמוד מדריך שימוש באתר.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה