חשבתי שאת מתכוונת הזרקות, הרמות (חבלים) וכו' שזה עושה רופאהלא צריך להיות רופאה,
קוסמטיקה רפואית זה קוסמטיקה מקצועית עם למידה לעומק של טיפולי פנים ופדיקור מניקור סוגי עור וכו'
בשביל זה צריך למודי קוסמטיקה פרא רפואית.
אין כזה מושג 'רפואי'פדיקור מניקור סוגי עור וכו'
פדיקור מניקור לומדים במקום אחדאוקי אבל איפה לומדים את כל הקוסמטיקה מקצועי, קוראים ללימוד קוסמטיקה פרא רפואית.
יש לך מקומות שלומדים בהם פדיקור מניקור?פדיקור מניקור לומדים במקום אחד
קוסמטיקה לפנים זה לימוד במקום אחר
תחום הפדיקור זה בעצם גם תחום רפואיאני עובדת כפדיקוריסטית וזה ממש לא דומה אפילו לגבות ולג'ל זה עולם שלם ואת צריכה לדעת שלעבוד בטיפולי יופי זה להתמודד עם הצד הלא יפה את צריכה לקחת בחשבון גם את החסרונות שבתחום לפני שאת רוצה ללמוד פדיקור .
שום קשר לרפואהתחום הפדיקור זה בעצם גם תחום רפואי
את יכולה לתת איזה אפשרות ליצירת קשר?מאיזור המרכז
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה אישית?את יכולה לתת איזה אפשרות ליצירת קשר?
לא אין לייש ל
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה אישית?
אני לא רוצה לרשום פה את הפרטים שלי...
זה מה שאני מחפשת מעולה!!וסתם שתדעי שאם רוצים להתקדם בפדיקור אז עוברים הכשרה לטיפול באנשים סוכרתיים ומקבלים תעודה רשמית שמאפשרת לטפל בהם
לא אין לי
את מבני ברק?זה מה שאני מחפשת מעולה!!
יש לך מישהי שמלמדת?
לא מתחילים בתור פרופסור...זה מה שאני מחפשת מעולה!!
יש לך מישהי שמלמדת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: