כן זה שם החוברתאם אני לא טועה לספר קוראים אורגנית עם כל שיר. (-ללימוד על אורגנית, כמובן)
תתחיל ללמוד תאוריה בסיסית לבד ואח''כ תלך למורה.ב. לימוד נגינה מתקדמת אפוה כדאי לעשות את זה?
אמממ אני לא בטוחהספר כזה יכול להיות תחליף ללמידה אצל מורה??
אם היית יודע לא היית צריך ללמוד..תודה רבה, רק קשה ללמוד תיאוריה כשחלק נכבד מהמושגים שם אני עדיין לא יודע..
בשביל זה אני אומר לך, תקרא - תבין. זה לא קשה, תתחיל לקרוא ותך 15 דק' כבר תתחיל להבין מה הולך כאן (אולי אפילו פחות..)אני לא יודע מה זה מז'ור אתה מבין?
בהצלחה! ואל תתייאש!!אוקי תתודה רבה רבה
אני למדתי תקופה תווים אבל לא היה לי הרבה סבלנות, אז כרגע זה בסטנדבי..אני ממש רוצה להגיע כבר לרמה טובה כלומר לרמה שאצליח לנגן שירים בקלות
האם כדאי לי להמשיך לעבוד על נגינה עפ"י תוים
או לעבור לנגינה לפי שמיעה?
רק אל תשכח להמליץ לי גם אצל מי ללמוד...בהצלחה! ואל תתייאש!!
אני הצצתי באיזה אתר ללימוד נגינה ומאוד נהניתי נראה לי שבוידאו או בפנים מול פנים זה אמור לקחת פי כמה יותר מהר מכיון שיש מלא דברים שקשה להסביר בכתיבהיש לי שאלה
אני כרגע לומדת עצמאי תוים
ואני רואה שזה לוקח לי מלא זמן להתקדם עם זה
אני ממש רוצה להגיע כבר לרמה טובה כלומר לרמה שאצליח לנגן שירים בקלות
האם כדאי לי להמשיך לעבוד על נגינה עפ"י תוים
או לעבור לנגינה לפי שמיעה?
תכתוב באיזה אזור, אולי יהיה למישהו להמליץ לך על מורה.רק אל תשכח להמליץ לי גם אצל מי ללמוד...
ממליצה להתחיל עם מורה, ללמוד אצבוע נכון, ישיבה' קריאה נכונה של תווים והחלפה מהירה בין האקורדים. אחרי זה בהחלט אפשרי ללמוד מהספרים שלהם לבד..ספר כזה יכול להיות תחליף ללמידה אצל מורה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: