דרוש מידע לימוד מקצוע

בתיה כ.

משתמש פעיל
לימוד מקצוע רווחי - לא הרבה זמן לימודים וללא הרבה שעות עבודה?
יש חיה כזו?

בתיה כ.

משתמש פעיל
נזכרתי ב"מקצוע כזה" - לי זה לא מתאים
אבל בטח יש כאלה שזה כן מתאים להם - "דולה - תומכת לידה"

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
יש הרבה מקצועות שאפשר ללמוד אותם בקורס קצר ואחרי זה לא הרבה שעות עבודה וגם יכולים להיות מאד רווחים.
אבל זה לא הענין.
הנושא הוא לא מהות המקצוע אלא מי הוא נותן השירות. להיכנס לשוק ולהיות בעל עסק בשורות הראשונות צריך כמה וכמה נתונים ויש דרך להגיע לשם. זו לא דרך בלתי אפשרית ולא דרך שחייבת להיות קשה ומפרכת אבל זו דרך שחייבים לעבור אותה.

הבאת כדוג' את דולה דווקא זה מקצוע שלא הייתי קוראת לו כמשהו של מעט שעות ומיד אפשר לצאת לעבוד איתו.
נשים נרתעות מכאלו שאין להן נסיון ולוקח זמן עד שאישה צוברת את זה. ומנגד אישה עם ילדים מאד תתקשה לעסוק בזה כי שעות העבודה של זה מאד לא צפויות. ודבר נוסף זה בכלל לא שעות מועטות דולה יכולה להיות עם יולדת אפילו 10 שעות ביום ויותר וזה יכול להיות בלילה ואז היום למחרת הולך ומה קורה אם יש קריאה של יולדת ברצף?
בקיצור לא מתאים לכל אחת ולא נראה לי כזה קל.
פרנסה זה לא דבר קל בכלל. צריך הרבה ס"ד וצריך לעשות סקר שוק לצרכים הכי בולטים שקיימים למול יכולות והתאמה של הבנאדם וכך בעזרת ה' להגביר את אפקט העבודה.

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יש כאן המון דיונים, שאלות, בקשת רעיונות וכד' למקצוע/עבודה שתכניס הכי הרבה כסף,

אני חושב שצריך להבין משהו אחד!
ותאמינו לי, יש לי נסיון של המון שנים בתחום התעסוקה, אלפי אנשים נעזרו בי, בס"ד כמובן, לפרנסה הכי רווחית.

בא נתחיל עם הצעה פצצה!
יש לי מישהו שמחפש מישהו/י להברחת סמים מחו"ל, הוא משלם 10,000$ לכל קו הברחה מחו"ל.
אתם טסים פעם אחת, מביאים מזוודה, ומקבלים את הסכום הנ"ל.

מתאים לכם, נכון?
למה לא?? הרי זה מכניס הרבה כסף...

נכון... זה לא מתאים לך!!
אפילו שזה הרבה כסף...

שלב שני:

אני מכיר עובד בהייטק, שהשקיע 5 שנים בלימודי מדמ"ח, וכיום מרוויח 9000 ש"ח.. ואין לו הרבה להתקדם.
מצד שני, מכיר מישהו שעוסק בכתיבה שיווקית, ללא לימודים וללא הכשרה, ומרוויח מעל 30,000 בחודש.

למה?
כי "ההייטקיסט" הלך לבדוק בחוץ מה הכי שווה, והקופירייטר הלך עם הלב שלו...

עזבו אתכם מה קורה בחוץ ואיפה מרוויחים הכי הרבה כסף, זה כ"כ לא נכון להסתכל על זה ככה!
די כבר!!!

זה רעה חולה בעיקר במגזר שלנו, שמסתכלים על השני, וכמה הוא מרוויח וממ וכו'

תכלס'?
תבדקו עם עצמכם, מה אתם הכי אוהבים, איזה תחום מעניין אתכם, תבדקו בכלל מה אומר כל תחום ולא רק את הכותרת של המקצוע, תבדקו את היכולות שלכם בתחום, גם באופן עצמאי וגם מקצועי, כשאתם פותחים עיתון-איזה כתבות מקצועיות אתם הכי נהנים? על מה אתם תחפרו באינטרנט בזמנכם הפנוי?

טיפ קטן:
תשאלו 5 אנשים מהסביבה שלכם- משפחה/שכנים/חברים טובים/מכרים וכד', מה לדעתם הכי מתאים לכם לעשות, תראו דבר מדהים!! לפחות 80% יגידו אותו דבר!
למה? כי אנשים מבחוץ רואים עלינו דברים שאנחנו לא רואים בגלל נגיעות אישיות ומחשבות לא נכונות..

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה