עזרה לימוד אנגלית

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
אני לא מכירה ממש באופן אישי
אבל כן מכירה את מנהלי המקום.
בתור ישראלית שדוברת אנגלית שוטפת (ללא קורסים מלבד הלימודים הסדירים),
דרך הלימוד שלהם נראית לי מאוד מומלצת.
כמובן זה ע"י גברים חרדיים.

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
עוד משהו-
אני כרגע בסיום לימודי הוראת האנגלית,
ואני ממש רואה את היתרונות של למידה זו
על השיטות הקונבנציונאליות
בבתי הספר של הבנות.
תקראו באתר שלהם בלשונית "אודות".

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מחפש מורה לאנגלית לבחור ישיבה או דרך אחרת ללימוד אנגלית בשיטה מהירה
זה דרך מהירה כי אני צריך ממש דחוף לדעת אנגלית
אתן לך טיפ קטן
כשלמדתי אנגלית הורדתי מקול הלשון מסכת שלימה באנגלית וכל יום שמעתי שיעור של שעה באנגלית, ישבתי עם גמרא פתוחה כך שראיתי את הטקסט הרגיל וזה גם עזר לי להבין את מהלך הסוגיא וכך רכשתי אוצר מילים עצום + שטף דיבור. אציין שזה היה הדבר האפקטיבי ביותר שהיה לי בלמידה!
זה בהרבה יותר יעיל מצפיה בסרטים (בלי להכנס לפן הרוחני הבעייתי....)

ניקיאל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
עריכה תורנית
יוצרי ai
אתן לך טיפ קטן
כשלמדתי אנגלית הורדתי מקול הלשון מסכת שלימה באנגלית וכל יום שמעתי שיעור של שעה באנגלית, ישבתי עם גמרא פתוחה כך שראיתי את הטקסט הרגיל וזה גם עזר לי להבין את מהלך הסוגיא וכך רכשתי אוצר מילים עצום + שטף דיבור. אציין שזה היה הדבר האפקטיבי ביותר שהיה לי בלמידה!
זה יעיל גם למי שיודע ממש בסיסי? כי אני מאמין שאם אני יוריד שיעור באמהרית זה פחות יצליח...:sneaky:

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בהתחלה יודע קצת ליקרוא וזהו טיפה מילים כמו שלום סליחה
זה יעיל גם למי שיודע ממש בסיסי? כי אני מאמין שאם אני יוריד שיעור באמהרית זה פחות יצליח...:sneaky:
יש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדם

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדם
תיקון קטן
לפי מה שאני רואה עכשיו יש שם 5500 קטעי קריאה

משו שלא מכרים

משתמש רשום
אין לי אינטרנט ביום יום

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
וואו תודה.
ביקרתי בו קצת, נראה מושלם.
האנגלית שלי אומנם שוטפת בדיבור,
אבל קצת קשה לי בקריאה.

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
יש איזה קו חדש ללימוד אנגלית מעניין אותי אם מישהו ניסה 0765999484 0765999736
אני חושבת שהוא צינתק לי יום אחד
ובגלל שאני בתחום ניסיתי קצת להקשיב.
נכנסתי לbegimmers
וזה ממש מפורט ועקבי,
אבל נראה לי שצריך הרבה זמן וסבלנות ללמוד דרך שם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה