משו שלא מכרים
משתמש רשום
מחפש מורה לאנגלית לבחור ישיבה או דרך אחרת ללימוד אנגלית בשיטה מהירה
אני חושבת כמה חודשים.זה דרך מהירה כי אני צריך ממש דחוף לדעת אנגלית
מחפש מורה לאנגלית לבחור ישיבה או דרך אחרת ללימוד אנגלית בשיטה מהירה
אתן לך טיפ קטןזה דרך מהירה כי אני צריך ממש דחוף לדעת אנגלית
באיזה שלב בלמידה אתה נמצא?זה יצא לי 5000 שקל לפחות זה לא יקר?
זה יעיל גם למי שיודע ממש בסיסי? כי אני מאמין שאם אני יוריד שיעור באמהרית זה פחות יצליח...אתן לך טיפ קטן
כשלמדתי אנגלית הורדתי מקול הלשון מסכת שלימה באנגלית וכל יום שמעתי שיעור של שעה באנגלית, ישבתי עם גמרא פתוחה כך שראיתי את הטקסט הרגיל וזה גם עזר לי להבין את מהלך הסוגיא וכך רכשתי אוצר מילים עצום + שטף דיבור. אציין שזה היה הדבר האפקטיבי ביותר שהיה לי בלמידה!
בהתחלה יודע קצת ליקרוא וזהו טיפה מילים כמו שלום סליחה
יש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדםזה יעיל גם למי שיודע ממש בסיסי? כי אני מאמין שאם אני יוריד שיעור באמהרית זה פחות יצליח...
תיקון קטןיש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדם
ESL: English as a Second Language - Free English learning resources
A huge free online English learning resource, with over 2,500 conversations and 3,000 short stories, essays, with audio and exercises for listening, speaking, reading, and writing.www.rong-chang.com
מכון ספיץ' אצל צבי כץאפשרי גם מורה לקבוצה אני יכול להביא קבוצת בחורים
אפשר קצת יותר פרטים בבקשהמכון ספיץ' אצל צבי כץ
בירושלים
אין לי אינטרנט ביום יוםיש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדם
A huge free online English learning resource, with over 2,500 conversations and 3,000 short stories, essays, with audio and exercises for listening, speaking, reading, and writing.www.rong-chang.com
וואו תודה.יש אתר מדהים שמכיל מאות רבות של קטעי טקסט מהקלים ביותר ועד אנגלית עסקית כשלכל קטע מצורף קובץ שמע אפשר לקרוא שם כל יום מספר קטעים (לוקח אולי חמש דקות ביום)וזה מאד מקדם
אני חושבת שהוא צינתק לי יום אחדיש איזה קו חדש ללימוד אנגלית מעניין אותי אם מישהו ניסה 0765999484 0765999736
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: