נכתב ע"י פְרוּט;1919513:יש כמה סוגים של ערכות שמשלבות שמיעה עם קריאה, וגם חזרות ותרגילים.
אבל קודם כל צריכים להיות ממוקדים מה הצורך העיקרי - יכולת דיבור שוטפת? קריאה וכתיבה? שפה עממית או עסקית?
בכל מקרה, צריך לדעת שבכל שיטה שהיא, כדי להגיע לרמה גבוהה צריך להשקיע ולהתמיד ולא להתייאש...
נכתב ע"י שירו;1919583:יש הרבה צורות ללימוד אנגלית - אבל כדי להגיע לרמת שפת אם - לא נראה לי שמספיק שיעורים חינמיים מפה ומשם
אני למדתי הכי טוב מקריאת ספרים באנגלית עם מילון(בהרבה עקשנות ודבקות במטרה,כי לפעמים היה ממש מייאש),
נכתב ע"י פְרוּט;1919595:זה נכון, השאלה איך ע"י קריאת ספרים יודעים להגות את המילים נכון?
לדעתי, אחרי שכבר רוכשים את הבסיס של השפה, השילוב הנכון הוא קריאת ספרים + שמיעת הרצאות וכדו'.
נכתב ע"י כשרונית;1919871:יש ב"יפה נוף פלדהיים" ערכה ללימוד אנגלית ברמה גבוהה, עם דיסקים וחוברות לתרגול עם מילון.
שכחתי את החברה וזה עולה בסיביבות ה 200 ש"ח.
נכתב ע"י כשרונית;1919871:יש ב"יפה נוף פלדהיים" ערכה ללימוד אנגלית ברמה גבוהה, עם דיסקים וחוברות לתרגול עם מילון.
שכחתי את החברה וזה עולה בסיביבות ה 200 ש"ח.
נכתב ע"י זה אני;1922575:רק שתצטרכי להפרד מ3000 ש''ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: