דרוש מידע לימוד אנגלית - הדרך האפקטיבית?

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שלום. אני רוצה להתייעץ.
מה הדרך האפקטיבית, הנוחה והקלה ביותר ללימוד אנגלית לגברים מעל גיל 20 שלא יודעים כמעט את השפה מלבד מילים בודדות (כמובן שלקרוא ולכתוב יודעים אך בלי להבין)?
@גלגל הצבעים

נערך לאחרונה ב:

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני מאוד מאוד רוצה ללמוד אנגלית ומצד שני מתעצל ולא מצליח להגיע לזה ולהתמיד, אשמח לטיפים ולמידע שלכם.
תודה

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
שלום. אני רוצה להתייעץ.
מה הדרך האפקטיבית, הנוחה והקלה ביותר ללימוד אנגלית לגברים מעל גיל 20 שלא יודעים כמעט את השפה מלבד מילים בודדות (כמובן שלקרוא ולכתוב יודעים אך בלי להבין)?
בתור מי שהיה במקום הזה,
צר לי,
אין פתרון קסמים,

כדי לדעת אנגלית, צריך
יום אחרי יום אחרי יום לקרוא דווקא באנגלית, לשמוע סרטונים באנגלית (בלי תרגום לעברית), לשוחח (אם אפשר) באנגלית.
לשבור את השינים והעינים באנגלית, שוב ושוב ושוב.

אני מאוד מאוד רוצה ללמוד אנגלית ומצד שני מתעצל ולא מצליח להגיע לזה ולהתמיד, אשמח לטיפים ולמידע שלכם.
פתרון אפשרי זה ללמוד אנגלית דרך דברים שמענינים אותך,
למשל הרבה מהאנגלית שלי זה דרך אינספור הרצאות סרטונים ודקומינטציות בתחום התכנות (שענינו אותי בגלל התכנות והאנגלית היתה בנוס).

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בתור מי שהיה במקום הזה,
צר לי,
אין פתרון קסמים,

כדי לדעת אנגלית, צריך
יום אחרי יום אחרי יום לקרוא דווקא באנגלית, לשמוע סרטונים באנגלית (בלי תרגום לעברית), לשוחח (אם אפשר) באנגלית.
לשבור את השינים והעינים באנגלית, שוב ושוב ושוב.

פתרון אפשרי זה ללמוד אנגלית דרך דברים שמענינים אותך,
למשל הרבה מהאנגלית שלי זה דרך אינספור הרצאות סרטונים ודקומינטציות בתחום התכנות (שענינו אותי בגלל התכנות והאנגלית היתה בנוס).
אני במצב שיודע רק לקרוא ולכתוב וגם זה רק 70 אחוז, לא מבין בכלל את המילים, אז אין לי מה לדבר או לשמוע כי אני עוד לא מבין כלום, צריך ללמוד ואז לתרגל, השאלה מה הדרך ( או אצל מי, מורה/מכון וכו') הכי קלה, הכי לא אפורה ומעייפת כדי שאוכל להתמיד, והכי אפיקטיבית ללמוד את הבסיס?
ואגב, איך האנגלית שלך כיום ותוך כמה זמן הגעת לאן שהגעת?

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני במצב שיודע רק לקרוא ולכתוב וגם זה רק 70 אחוז, לא מבין בכלל את המילים, אז אין לי מה לדבר או לשמוע כי אני עוד לא מבין כלום, צריך ללמוד ואז לתרגל, השאלה מה הדרך ( או אצל מי, מורה/מכון וכו') הכי קלה, הכי לא אפורה ומעייפת כדי שאוכל להתמיד, והכי אפיקטיבית ללמוד את הבסיס?
אני חושב שהעיקר זה ללמוד והתמיד בכך, איך ואצל מי זה משני כל עוד שממשיכים ללמוד.
ואין לי כל כך המלצה לדרך סלולה ואפקטיבית.
אני בהתחלה התחלתי עם ספרי לימוד אנגלית לילדים.
עוד דבר לקרוא בכל כל מילה (ולא רק בעינים) עוזר מאוד לזכור אותה לטווח ארוך.
ואגב, איך האנגלית שלך כיום.
בקריאה,קראתי כבר כמה וכמה ספרים מלאים באנגלית (אני קורא בקינדל וכשיש מילה שאני לא מבין אני מתרגם אותה)
בשמיעה אני גם סבבה בשמיעת הרצאות (בפרט בתחום שלי פחות בתחומים אחרים).
בדיבור פחות יוצא לי עם מי לתרגל, שיחה בסיסית אני יכול לדבר. אבל זה הקטע שאני הכי פחות תרגלתי.
ותוך כמה זמן הגעת לאן שהגעת?
6 שנים.

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שואל את הציבור:
כמה זמן להערכתכם ניתן להגיע ממצב של קריאה בסיסית לשליטה מלאה בשפה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה