איך הגעת לידיעה הזאת? או מה גורם לך לחשוב כך?כפי שאני יודעת
אין כל כך בתחום הזה עבודה
תבררי את זה טוב
אני מתעסקת בתחום התעסוקה ואני יודעת שהתחום הזה קשה ואני יודעת על שתי מקומות שלא פותחים את הקורס הזהאיך הגעת לידיעה הזאת? או מה גורם לך לחשוב כך?
האם את עוסקת בתחום?
אני מהצד של המעסיקה
קודם כל, כל מעצבת שמכבדת את עצמה צריכה שיהיה לה גם UX-UI
אם מקומות הלימוד מבטיחים מספרים דמיוניים ועבודה בהייטק, זה כבר באמת בעיה שלהם.
(ראיתי בית ספר שמספר שמרוויחים בזה 20-30 אלף שקל... אז אולי אחת או שתיים שהתברגו בהייטק, או עצמאיות שאחרי שנים של עבודה מגיעות לסכום הזה, חוץ מזה זו הטעיה גסה ממש)
המשכורת של זה דומה לשכר של מעצבת רגילה. אבל כן נותן לך עדיפות אם יש לך את זה.
ואם את מתבססת על עיצוב להייטק, אז ההיטק במצב מאוד קשוח עכשיו. אין כמעט השמה חדשה, בעיקר פיטורים.
השוק הזה מוצף, כמו כל מקצוע
אבל.. אם את טובה ממש, ויצרת לך בידול אמיתי את תמצאי עבודה טובה.
אישית אני מקבלת בוגרות של סיעור מוחות והן פשוט מעולות. אני חושבת סיעור מוחות באמת מתעלה מעל כולם.
אני אישית למדתי את התחום הזה לפני הרבה שנים, בנטקראפט, והעסק שלי מתבסס עליו (לא רק) והצוות שלי כולל מאפיינות ומעצבות UX-UI.
אה ועוד משהו,
יש המון המון בוגרות מסלולי עיצוב ו-UX-UI יש מעטות שבאמת יודעות לתת עבודה טובה ומקצועית.
כמי שער לדרישות ומגמות השוק, אומר זאת בצורה הכי ברורה. (גילוי נאות. אני מנהל של פרוג, ואחראי על תוכניות הלימוד והפדגוגיה)
למי אני ממליץ כיום ללכת ללמוד UXI:
מעצבת גרפית שרוצה לשפר את יכולותיה בסטודיו שלה, או להתקבל כמעצבת שיודעת גם UXI למקומות עבודה העוסקים בדיגיטל.
למי אני לא ממליץ ללכת ללמוד UXI:
אדם שרוצה לעסוק בתחום הזה, ולא כמשפר יכולת קיימת בעיצוב. (אין מקומות רבים שמחפשים שכיר בתחום UXI, בחברת הייטק של מאות מתכנתים יעסיקו בודדים מאד ב UXI, לא שאין מקומות עבודה, יש, אבל השוק תחרותי).
לא נכנסת לבית ספר זה או אחר,תודה על התשובות הכנות והמפורטות!
@תפוח אדמה, את יודעת לומר אם סיעור מוחות בעדיפות גם על מכללות לא חרדיות כגון ג'ון ברייס, האקריו וכדו?
ומה דעתך, תכונות של ניתוח ומחקר, קריאטייביות והבנה בעיצוב, שאפתנות ופרפקציוניזם,
ביחד עם הרבה עניין בתחום (אתרים ואפליקציות ש'עושים את זה נכון' פשוט משמיטים לי את הלסת, וכן להיפך.... ובא לי להיות מי שמייצר את המושלמות הזאת!)
יכולים להוביל להיות מקצועית ומובדלת, או שכל זה מצוי גם אצל בוגרות שיצאו מהלימודים בינוניות, עם יתרונות לדיגיטל ותו לא?
מדויק!כמי שער לדרישות ומגמות השוק, אומר זאת בצורה הכי ברורה. (גילוי נאות. אני מנהל של פרוג, ואחראי על תוכניות הלימוד והפדגוגיה)
למי אני ממליץ כיום ללכת ללמוד UXI:
מעצבת גרפית שרוצה לשפר את יכולותיה בסטודיו שלה, או להתקבל כמעצבת שיודעת גם UXI למקומות עבודה העוסקים בדיגיטל.
למי אני לא ממליץ ללכת ללמוד UXI:
אדם שרוצה לעסוק בתחום הזה, ולא כמשפר יכולת קיימת בעיצוב. (אין מקומות רבים שמחפשים שכיר בתחום UXI, בחברת הייטק של מאות מתכנתים יעסיקו בודדים מאד ב UXI, לא שאין מקומות עבודה, יש, אבל השוק תחרותי).
בסיעור מוחות שניים מקורס זה שנה טובה
למיטב ידיעתי ככה זה ברוב המקומות אין הרבה משרות
ללמוד UI/UX זה די לשים כסף על קרן הצבי
כמי שמכירה היטב את התחום. אין לי אלא להסכים וגם להתפעל ממה שפרוג כתב כאן.(חיים דיקמן?).
אין הבטחות שווא. אומר כאן באופן ברור את מה שקורה בשוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: