דרוש מידע לימודי ייעוץ עסקי - אשמח לקבל מידע

מחוברת לעצמי

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
אני מתעניינת בנוגע ללימודי ייעוץ עסקי.
אני מדברת על לימודים רציניים שמלמדים להיות יועץ/ת, ולא על לימודים לבעלי עסק עצמם.
אשמח לקבל מבעלי נסיון, כל מידע אפשרי בנושאים דלהלן:
1. האם המקצוע רווחי?
2. האם הלימודים קשים?
3. באילו מקומות מומלץ לחרדים ללמוד את התחום? בינתיים ראיתי שמסילה מפרסמת על לימודי ייעוץ עסקי - האם יש כאן בוגרים/ות שיכולים לשתף מחווייתם האישית?
בנוסף אשמח מאוד לקבל כל מידע אחר שקשור לנושא!
תודה מראש!!!

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני מתעניינת בנוגע ללימודי ייעוץ עסקי.
אני מדברת על לימודים רציניים שמלמדים להיות יועץ/ת, ולא על לימודים לבעלי עסק עצמם.
אשמח לקבל מבעלי נסיון, כל מידע אפשרי בנושאים דלהלן:
1. האם המקצוע רווחי?
2. האם הלימודים קשים?
3. באילו מקומות מומלץ לחרדים ללמוד את התחום? בינתיים ראיתי שמסילה מפרסמת על לימודי ייעוץ עסקי - האם יש כאן בוגרים/ות שיכולים לשתף מחווייתם האישית?
בנוסף אשמח מאוד לקבל כל מידע אחר שקשור לנושא!
תודה מראש!!!
לדעתי בשביל להיות יועץ עסקי קודם כל צריך להיות בנאדם עם הרבה ידע כללי בעולם הביזנס ובעולם העבודות,
בנאדם שניסה ועשה כמה דברים בעצמו,
שיודע ללמוד מכל אדם, להבין את התמונה הרחבה,
ואז באמת ללכת וללמוד איך עושים את זה למעשה.

לדעתי מסילה הם מעולים אבל לא מנסיון.

ככר השוק

משתמש מקצוען
ממי בעל עסק ירצה לקבל ייעוץ ולשלם עליו?
1. מאדם עם נסיון בעולם העסקי
2. אדם עם הכשרה מקצועית מקיפה
יועצים עסקיים היום מתחלקים לכמה תחומים- יעוץ ארגוני, יעוץ שיווק, יעוץ כלכלי ואולי עוד. לכל תחום יש את המומחים שלו.
בגדול, קורסים של יעוץ עסקי לומדים אחרי לימודי מנהל עסקים ויעוץ ארגוני. נסיון עסקי משמעותי ומצליח הוא הכרחי כדי שאנשים ירצו לקבל ממך יעוץ (אפשר גם נסיון בחברות גדולות וגופים עסקיים).

יועצים מצליחים- מרוויחים. אבל זה דורש הרבה שיווק ולהצליח להגיע לשוק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה