הנדסת תוכנה (תואר של 4 שנים) או הנדסאות תוכנה (תעודה)?שלום, מישהו מכיר מקום שמלמדים הנדסת תוכנה ברמה גבוהה לבנות, לא בי"ג י"ד?
לא תואר, אבל בהחלט אם יש לימודים שמקבילים לתואר, זה מצוין, גם אם זה ייקח 4 שניםהנדסת תוכנה (תואר של 4 שנים)
גם טובאו הנדסאות תוכנה (תעודה)?
הנדסה נראה לי יש במכון לב, מדעי המחשב יש בשטראוסלא תואר, אבל בהחלט אם יש לימודים שמקבילים לתואר, זה מצוין, גם אם זה ייקח 4 שנים
גם טוב
כל אלו זה תואר לא?הנדסה נראה לי יש במכון לב, מדעי המחשב יש בשטראוס
הנדסאות יש במרכז החרדי להכשרה מקצועית.
לא ראיתי באתר שלהם, יש לך קישור?במרכז החרדי לא
לגיל צעיר או מבוגר יותר?לבנות, לא בי"ג י"ד
לא רוצה תואר בקטע עקרוני או בגלל הקושי? כי יש תואר במדעי המחשב, או במדעים בהדגשת מדעי המחשב, שהם יותר קצרים וקלים מתואר בהנדסת תוכנה.לא תואר
לא ראיתי באתר שלהם, יש לך קישור?
גיל צעירלגיל צעיר או מבוגר יותר?
בקטע עקרוני, להפך, כמו שכתבתי, אני מעדיפה לימודים מעמיקים יותר.לא רוצה תואר בקטע עקרוני או בגלל הקושי?
כל הכבוד, מעריכה!בקטע עקרוני
קראתי את כל האשכול הזה, וזה לא רלוונטי לי, וגם לא ראיתי שם מידי פרטים מעשיים.מצאתי את האשכול הזה, אולי תמצאי בו מידע:
לימודי תכנות קצרים
שלום לכולם, שואלת בשביל אחותי הקטנה... חכמה ומוכשרת מאוד, חולמת כבר כמה שנים ללמוד תכנות.... בת 24, עובדת ואמא לילד. התייאשה מתכנות אחרי שהבינה שמבחינה טכנית אין לה סיכוי להשלים תואר / לימודים מלאים לתעודה של מה"ט. אבל בגלל שהחלום לא עוזב אותה, והיא ממש גאונה, היא רוצה לנסות ללמוד...www.prog.co.il
יש בבית המורה בבני ברק ואולי בעוד השתלמיות של סמינריםקראתי את כל האשכול הזה, וזה לא רלוונטי לי, וגם לא ראיתי שם מידי פרטים מעשיים.
אני דווקא ממש בסדר עם להתחיל ללמוד עכשיו אפילו כל יום, ולימודים ארוכים, גם במסלול שדורש השקעה, אם באמת זה להשקיע יותר בשביל יותר ולא שבסוף אני יוצאת עם אותו דבר למרות מה שהשקעתי.
חשוב לי שיהיה מקום שמכניס לעולם העבודה, ונותן נקודת פתיחה טובה.
רק תגידו לי איפה אפשר ללמוד חוץ בסמינרים י"ג י"ד למי שכבר עברה את השלב הזה??
מניסיון?מה עם תואר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה ?
זה מסלול מקצועי ומאתגר שדורש השקעה אבל מביא לנקודת פתיחה מצויינת.
ומבחינה רוחנית, הרי שכל הלימודים מהבית ולא נפגשים אם אף אחת (מלבד פעם בסמסטר במבחן), ובחומר של מדעי המחשב בוודאי אין בעיה רוחנית.
יש לך טלפון שלהם?יש בבית המורה בבני ברק ואולי בעוד השתלמיות של סמינרים
כןמניסיון?
כתבי לי בפרטייש לך טלפון שלהם?
ובכל זאת אני ממש מעדיפה ירושלים
לא מתאים לי בינתיים כנראהמה עם תואר במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה ?
זה מסלול מקצועי ומאתגר שדורש השקעה אבל מביא לנקודת פתיחה מצויינת.
ומבחינה רוחנית, הרי שכל הלימודים מהבית ולא נפגשים אם אף אחת (מלבד פעם בסמסטר במבחן), ובחומר של מדעי המחשב בוודאי אין בעיה רוחנית.
זה התשובה בשבילךיש בבית המורה בבני ברק ואולי בעוד השתלמיות של סמינרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: