זה באמת עוזר?קורסי אנגלית של אשכולות
במיוחד קורס הכנה למבחן אמירנט
אם את מעוניינת בלימודי תואר, להתייאש זו לא אופציה כי את חייבת את זה.זה באמת עוזר?
הפחידו אותי שהאמירנט זה משהו בלתי עביר, ואני מתלבטת אם לא להתייאש מראש
אמירנט זה מבחן שמסווג, לא מבחן שצריך לעבור.זה באמת עוזר?
הפחידו אותי שהאמירנט זה משהו בלתי עביר, ואני מתלבטת אם לא להתייאש מראש
מצד שני, בדרך כלל יותר קל לעבור את הקורס מאשר לשפר את הרמה במבחן המיון.קחי בחשבון שככל שהציון גבוה יותר, נחסך לך הזמן והכסף של קורס נוסף, זה משתלם.
אבל את המבחן עושים בכל מקרה, למה לא לתת את ה100% ?מצד שני, בדרך כלל יותר קל לעבור את הקורס מאשר לשפר את הרמה במבחן המיון.
כדאי כמובן להתכונן היטב למבחן, אבל מגיע השלב שבו מזיעים הרבה בשביל שיפור קטן, ובשלב הזה כבר עדיף להפנות את המאמצים לקורס.
מה זה 100%?אבל את המבחן עושים בכל מקרה, למה לא לתת את ה100% ?
מקסימום, תצליחו.
במקום כל קורס אנגלית אפשר לקחת קורסים אחרים מהתואר ולקצר את הזמן.
נכוןמה זה 100%?
תמיד אפשר ללמוד עוד.
יש לזה תועלת שולית פוחתת.
אפשר לראות את זה כשאנשים ניגשים למבחן פעם שניה כדי לשפר. משקיעים לא מעט זמן בהתהכנה, אבל ההצלחה בזה לא גדולה, לעומת הקורסים שבדרך כלל כן עוברים אותם.
כדאי להתכונן כמו שצריך למבחן כדי למצות את הפוטנציאל, אבל קשה להעלות רמה מעבר לזה. שינון של מילים וטכניקות בחינה זה לא באמת שיפור של האנגלית. זה לא בלתי אפשרי לשפר את הרמה גם אחרי הרמה ש"נתקעים" בה אחרי הכנה סבירה, אבל זה בדרך כלל דורש השקעה לא פחות מקורס, וההצלחה פחות בטוחה.
אין הבדל בין ללמוד המון למבחן ראשון לבין לגשת למבחן ואז ללמוד למבחן שני.נכון
אבל אני דיברתי על המבחן הראשון, הלימוד אליו הוא לא תועלת שולית, בטח אצל מי שמפחד שיקבל ציון נמוך, כל תרגול מוסיף, כל מילה חדשה מעלה את הסטטיסטיקה שלך להצליח.
ובכלל - בהבנת משפטים לפעמים בכלל לא צריך לדעת את המילים, מספיק הבנה בתחביר.
מה הולכים ללמוד?תלוי איפה הולכים ללמוד...
הבנתי שבאוניברסיטה פתוחה הקורסים מאד קשים וגם העלות שלהם גבוהה,
בניגוד לקריה האקדמית אונו שהקורסים ממש קלים וגם העלות שלהם נמוכה מאד.
בהצלחה.
מה הולכים ללמוד?
מדובר פה על קורסים באנגלית? תואר?
אשמח לשמוע על דרכים להשלמת לימודי אנגלית
כהכנה לתואר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: