למה ?בחרתי ב PRK
יש חסרון בניתוח לאסיק כיון שחותכים את הקרנית ואז משיפים בפנים משתמשים ביותר עובי של הקרנית ולכן אם עוד כמה שנים תצטרכי לעשות תיקון אם המס' יעלה בחזרה זה יהיה אולי בעיה כך הרופא אמר ליהייתי בבדיקה בקר ליזר ואמרו לי שאני מתאימה ל2 סוגי הניתוחים ורק ביום הניתוח יחליטו איזה ניתוח הכי טוב לי.
מעניין אותי אם עוד מישהו היה מתאים ל2 הסוגים.
ואם כן איזה ניתוח עשו בסוף
לוינגר לא נותן למי שמתאים לאינטראלאסיק לעשות PRKיש חסרון בניתוח לאסיק כיון שחותכים את הקרנית ואז משיפים בפנים משתמשים ביותר עובי של הקרנית ולכן אם עוד כמה שנים תצטרכי לעשות תיקון אם המס' יעלה בחזרה זה יהיה אולי בעיה כך הרופא אמר לי
אני נמצאתי מתאים אצל לוינגר לשני סוגי הניתוחים ויש לי קרנית מאד עבה אפי' שישי לי מס' גבוה 7לוינגר לא נותן למי שמתאים לאינטראלאסיק לעשות PRK
הוא אומר שזה מאוד בטוח.
וכנראה שממליצים על זה רק למי שיש קרנית עם עובי מספיק
שהיה אפשרות לתקן בהמשך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: