דרוש מידע לייזר בעיניים

M&MB

משתמש פעיל
הייתי בבדיקה בקר ליזר ואמרו לי שאני מתאימה ל2 סוגי הניתוחים ורק ביום הניתוח יחליטו איזה ניתוח הכי טוב לי.
מעניין אותי אם עוד מישהו היה מתאים ל2 הסוגים.
ואם כן איזה ניתוח עשו בסוף

ש בר

משתמש חדש
אני עשיתי באסותא, התאמתי לשתיהם ועשיתי את הקל יותר(לאסיק).
כ-4 שעות אחרי הניתוח לא היה כאב בכלל.

.Frida

משתמש רשום
אני יכולתי לעשות את 2 השיטות בקר לייזר
בחרתי ב PRK

.Frida

משתמש רשום
עשיתי את זה לפני 7 שנים
היה לי מספר גבוהה יחסית, והבנתי שזה יותר בטוח (גם למקרה שאצטרך שוב ניתוח)

אדם מקצועי

משתמש צעיר
הייתי בבדיקה בקר ליזר ואמרו לי שאני מתאימה ל2 סוגי הניתוחים ורק ביום הניתוח יחליטו איזה ניתוח הכי טוב לי.
מעניין אותי אם עוד מישהו היה מתאים ל2 הסוגים.
ואם כן איזה ניתוח עשו בסוף
יש חסרון בניתוח לאסיק כיון שחותכים את הקרנית ואז משיפים בפנים משתמשים ביותר עובי של הקרנית ולכן אם עוד כמה שנים תצטרכי לעשות תיקון אם המס' יעלה בחזרה זה יהיה אולי בעיה כך הרופא אמר לי

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש חסרון בניתוח לאסיק כיון שחותכים את הקרנית ואז משיפים בפנים משתמשים ביותר עובי של הקרנית ולכן אם עוד כמה שנים תצטרכי לעשות תיקון אם המס' יעלה בחזרה זה יהיה אולי בעיה כך הרופא אמר לי
לוינגר לא נותן למי שמתאים לאינטראלאסיק לעשות PRK
הוא אומר שזה מאוד בטוח.
וכנראה שממליצים על זה רק למי שיש קרנית עם עובי מספיק
שהיה אפשרות לתקן בהמשך.

אדם מקצועי

משתמש צעיר
לוינגר לא נותן למי שמתאים לאינטראלאסיק לעשות PRK
הוא אומר שזה מאוד בטוח.
וכנראה שממליצים על זה רק למי שיש קרנית עם עובי מספיק
שהיה אפשרות לתקן בהמשך.
אני נמצאתי מתאים אצל לוינגר לשני סוגי הניתוחים ויש לי קרנית מאד עבה אפי' שישי לי מס' גבוה 7
ושאלתי את הרופא מה עדיף הוא אמר שאין הבדל רק זמן התאושות
והוא אמר גם שבמבט לרחוק מאד אולי בניתוח לאסיק יהיה פחות אופציה לעשות תיקון אבל זה רק אולי ולא שווה את השיקול

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה