מצלמה חדשה
משתמש פעיל
איפה ממליצות לעשות בבני ברק?
קווין בי פועל מה איתם?
ודרך אגב מבחינת תוצאות ממולץ בגיל צעיר?
קווין בי פועל מה איתם?
ודרך אגב מבחינת תוצאות ממולץ בגיל צעיר?
יכולה אולי להמליץ לי על שם מסוים?לא מומלץ בכלל בגיל צעיר. (הרבה מכונים לא נותנים אפשרות לעשות לפני 18)
קווין בי לא קיים וגם אם כן - לא ממליצה לך לשלם כסף למכון שסוגר את הבאסטה.
בלייזר - ממליצה לך ללכת על המכונים הגדולים ולא על נשים פרטיות.
כשאת יוצאת מטיפוליש אחת מירי וויס ברחוב נדבורנא בבני ברק ממליצה עליה מאוד נהנתיש לה אפילציה פינצטה שלא כואבת ולא משאירה צלקות והיא ממליצה מגיל צעיר אומרת שאז השערה עדיינה יותר ואפשר יותר מהר לגמור אתה לתמיד
גם אני הייתי אצלה.יש אחת מירי וויס ברחוב נדבורנא בבני ברק ממליצה עליה מאוד נהנתיש לה אפילציה פינצטה שלא כואבת ולא משאירה צלקות והיא ממליצה מגיל צעיר אומרת שאז השערה עדיינה יותר ואפשר יותר מהר לגמור אתה לתמיד
עד עכשיו הייתי בקווין בי אז אין לי מכון מסוים להמליץ אבל אני יודעת על חברות שעשו אצל פרטיות ויצאו משם עם כויות ותוצאות לא הכי...יכולה אולי להמליץ לי על שם מסוים?
אני לא ממליצה לעשות בגיל צעיר בגלל ההורמונים. עדיף לעשות 15 טיפולים שבסוף יועילו מאשר לעשות בגיל צעיר 15, לחשוב שסיימת סיפור אבל מאוחר יותר הכל יחזור... ואני מכירה סיפורים כאלו.יש אחת מירי וויס ברחוב נדבורנא בבני ברק ממליצה עליה מאוד נהנתיש לה אפילציה פינצטה שלא כואבת ולא משאירה צלקות והיא ממליצה מגיל צעיר אומרת שאז השערה עדיינה יותר ואפשר יותר מהר לגמור אתה לתמיד
לוידתלגבי לייזר אבל הגיוני שגם-אני לא ממליצה לעשות בגיל צעיר בגלל ההורמונים. עדיף לעשות 15 טיפולים שבסוף יועילו מאשר לעשות בגיל צעיר 15, לחשוב שסיימת סיפור אבל מאוחר יותר הכל יחזור... ואני מכירה סיפורים כאלו.
כמובן שאני מדברת רק על לייזר ולא על אפילציה!!
שום כלום אני תמיד הולכת בבוקר וממשיכה בסדר היום כרגיל לעבודהכשאת יוצאת מטיפול
הפנים עם פצעונים? או רק אדום כמו אחרי שעוה?
זה משתנה מאחת לשניהודרך אגב מבחינת תוצאות ממולץ בגיל צעיר?
האם התוצאות גם נשמרות לאורך זמן?גם אני הייתי אצלה.
זה מכשיר שונה ולא יוצאים עם פצעונים ולא כלום.
הטיפול עצמו בכלל לא כואב.
@תרנגולתיש אחת מירי וויס ברחוב נדבורנא בבני ברק ממליצה עליה מאוד נהנתיש לה אפילציה פינצטה שלא כואבת ולא משאירה צלקות והיא ממליצה מגיל צעיר אומרת שאז השערה עדיינה יותר ואפשר יותר מהר לגמור אתה לתמיד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: