זמני בעולם
משתמש מקצוען
כמה לילות מקבלים בשערי צדק אחרי לידה?
ממתי זה נחשב לילה?
ממתי זה נחשב לילה?
גם לתושבי חוץ זה שני לילות?בעיקרון 2 לילות
אבל אם יש מקום הם נותנים בקלות עוד לילה.
לרוב ''אין מקום'', ובלידה ראשונה ושניה ודאי לא מקבלים, למרות שכמעט תמיד אפשר לעשות בלאגן ולקבל, ועדיין לפעמים לא עוזר בלידות ראשונות וכנ''ל.בעיקרון 2 לילות
אבל אם יש מקום הם נותנים בקלות עוד לילה.
אני קיבלתי בלי בעיה בלידה ראשונה...לרוב ''אין מקום'', ובלידה ראשונה ושניה ודאי לא מקבלים, למרות שכמעט תמיד אפשר לעשות בלאגן ולקבל, ועדיין לפעמים לא עוזר בלידות ראשונות וכנ''ל.
א. מאוד משנה שעת הלידה (בשעות על הגבול מאשרים ביתר קלות)אני קיבלתי בלי בעיה בלידה ראשונה...
ובלי להתחנן בכלל
זה היה ב8 בבוקרא. מאוד משנה שעת הלידה (בשעות על הגבול מאשרים ביתר קלות)
ב. תלוי באיזה מחלקה נמצאים (יש מחלקות מבוקשות יותר)
ג. בחורף יש פחות עומס ויש יותר סיכוי
ד. הכי חשוב: תלוי מי האחות האחראית
שום דבר שם לא מובן מאליו - משהו שאפשר לבנות עליו, מכיר כאלה שגם בלידה שלישית ורביעית היו צריכים להפוך שולחנות שלא ישלחו אותם אחרי 48 שעות.
3 לילותהיי ובמענייני הישועה כמה לילות מקבלים?
ילדתי בשעה 15.05, נתנו לי לילה נוסף בלי לבקש. רק שאלתי, שאלו אותי בחזרה אם אני רוצה. עניתי בחיוב, וזהו.א. מאוד משנה שעת הלידה (בשעות על הגבול מאשרים ביתר קלות)
ב. תלוי באיזה מחלקה נמצאים (יש מחלקות מבוקשות יותר)
ג. בחורף יש פחות עומס ויש יותר סיכוי
ד. הכי חשוב: תלוי מי האחות האחראית
שום דבר שם לא מובן מאליו - משהו שאפשר לבנות עליו, מכיר כאלה שגם בלידה שלישית ורביעית היו צריכים להפוך שולחנות שלא ישלחו אותם אחרי 48 שעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: