דרוש מידע לטובת ציבור הנערות שעושות החלקת שיער או שיקום!!!! זה מסוכן!!!!

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת אם הדבר באמת נכון או לא אך אם משרד הבריאות הפסיק את האישור של הדבר הזה כנראה שיש בזה משהו....
כל בחורה שנייה היום רוצה לעשות או עושה החלקה או שיקום לשיער תשקלו את זה ותבררו אם זה בסדר......
מעלה לטובת הציבור שח"ו לא יקרו מקרים....

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא רק מסוכן...
לא כדאי בכלל...
זה הורס את השיער פשוטו כמשמעו!!
החלקות זה לא דבר שבריא לשיער בכלל.. הם לא מייטיבות איתו, לא מעודדות אותו לצמוח נורמלי... ובטח שזה כמה פעמים...
זה שורף את השיער באופן נוראי, מדלל אותו באופן מבהיל וכמה נכון הדבר הזה- שבשניה אתה יכול להרוס... אבל לשקם... לשקם לוקח הרבה זמן!
גם אם זו תהיה ההחלקה הכי טבעית, הכי מהממת, והכל נראה כל כך משי וקסום בהתחלה... הנזקים מגיעים ובגדול!

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא רק מסוכן...
לא כדאי בכלל...
זה הורס את השיער פשוטו כמשמעו!!
החלקות זה לא דבר שבריא לשיער בכלל.. הם לא מייטיבות איתו, לא מעודדות אותו לצמוח נורמלי... ובטח שזה כמה פעמים...
זה שורף את השיער באופן נוראי, מדלל אותו באופן מבהיל וכמה נכון הדבר הזה- שבשניה אתה יכול להרוס... אבל לשקם... לשקם לוקח הרבה זמן!
גם אם זו תהיה ההחלקה הכי טבעית, הכי מהממת, והכל נראה כל כך משי וקסום בהתחלה... הנזקים מגיעים ובגדול!
מסכימה איתך בקטע הזה מכירה כמה מקרוב שעשו החלקה
וזה שבר להם את כל השיער פשוט נראו קיפוד למשך שנה לפחות
וזה בלשון המעטה...

פ.נ

משתמש מקצוען
צריך לעשות אך ורק באישור ורשיון של מישרד הבריאות
אגב החלקה אורנית אין שום בעייה
היא החלקה מאוד משקמת

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תכלס יש למשהי אומץ לעשות את זה אחרי שמשרד הבריאות הוריד לחלק מהדברים את האישור???

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת אם הדבר באמת נכון או לא אך אם משרד הבריאות הפסיק את האישור של הדבר הזה כנראה שיש בזה משהו....
כל בחורה שנייה היום רוצה לעשות או עושה החלקה או שיקום לשיער תשקלו את זה ותבררו אם זה בסדר......
מעלה לטובת הציבור שח"ו לא יקרו מקרים....
מה כתוב שם?
פשוט אני לא יכול להיכנס לדף הזה

דבורי325

משתמש חדש
שיקום , משהי עשתה.? ואגב אחיות שלי היה להם שיער מתולתל ומכוער ועשו החלקה אצל אחת מפתח תקווה ועכשיו יש להם שיער מושלם! לא מקלות

שוקלד בלונדי

משתמש מקצוען
צריך לבדוק טוב טוב טוב אם לחומרים שבהם המחליקה משתמשת הם מאושרים ע"י משרד הבריאות
לאחותי היה שיער נפוח ולא בריא בכלל והיא עשתה החלקה כמובן לאחר שבדקה טוב טוב שהחומרים מאושרים
אמנם זה דיקק לה מאוד מאוד את השיער אבל הוא יותר יפה

yudb

משתמש סופר מקצוען
זה נכון...
זה באמת יכול להיות מסוכן. מידיעה.

מנטה מנטוס

משתמש צעיר
צריך לעשות במקום נורמלי עם חומרים מאושרים ואז הכל בסדר
אני עשיתי החלקה אורגנית והשיער בסדר גמור;)
רק צריך להיזהר לא ליפול על כאלה שעושות עם חומר בלי אישור משרד הבריאות

ר021

משתמש צעיר
אני רוצה ללכת למשהי שעושה החלקה אורגנית
היא משתמשת בחומר SEVEN MINERAL

משהי יודעת ם החומר טוב ובריא?

מנהטן

משתמש מקצוען
אגב החלקה אורנית אין שום בעייה
מחליקה שאומרת שהיא עושה "אורגנית" אמרה לי מפורש שהחומר הוא כימי והיא מחייבת לשים מסכה על הפנים לה ולמטופלת כי זה מסוכן.
(ולא היה לה הסבר למה זה נקרא אורגנית..)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה