האם מותר לחסום רכבים בכביש כהפגנה בלי לתאם מראש עם המשטרה?
אם כן -איך השוטרים מפנים את אלו שנשכבים על הכביש בירושלים ?
אם לא -למה לא עוצרים /תובעים/קונסים אותם ?
(נא לדון בענייניות בלי השמצות/נאצות שיביאו למחיקת האשכול)
לא חוקי בעליל...האם מותר לחסום רכבים בכביש כהפגנה בלי לתאם מראש עם המשטרה?
אם כן -איך השוטרים מפנים את אלו שנשכבים על הכביש בירושלים ?
אם לא -למה לא עוצרים /תובעים/קונסים אותם ?
(נא לדון בענייניות בלי השמצות/נאצות שיביאו למחיקת האשכול)
אל תגיד!איפה יש הפגנה עכשיו?
שנדע לא לצאת לאזור!
נראה לי שזו התשובה הנכונה , עברתי על המופיע באתר כל זכות ועיקרי הדברים הם שהפגנה מעל 50 איש שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו' צריכה אישור מהמשטרה ואם ההפגנה מתנהלת ללא אישור השוטרים צריכים לומר למפגינים להתפזר ואם הם לא מתפזרים אפשר לפנותם בכוח , אבל לא כתוב שזה גורר קנס או עונש אחר .אסור לחסום כביש ללא אישור מהמשטרה
גם בהפגנה
יחד עם זאת בהפגנות יש למשטרה בעיות משפטיות לקנוס או לעצור את כולם
מפני כל מיני טענות משפטיות
ביניהן: הגנה מן הצדק, הזכות להפגין ועוד ועוד
המשטרה חייבת להודיע לקהל שזה הפגנה לא חוקית ושצריך להתפזר
רק לאחר מכן המשטרה יכולה להתחיל לפזר את ההפגנה
על חסימת כביש יש קנס המשטרה לפעמים פועלת כך זה הכי מרתיע.נראה לי שזו התשובה הנכונה , עברתי על המופיע באתר כל זכות ועיקרי הדברים הם שהפגנה מעל 50 איש שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו' צריכה אישור מהמשטרה ואם ההפגנה מתנהלת ללא אישור השוטרים צריכים לומר למפגינים להתפזר ואם הם לא מתפזרים אפשר לפנותם בכוח , אבל לא כתוב שזה גורר קנס או עונש אחר .
אם אכן זה החוק אז התנהלות המשטרה בהפגנות מובנת
סקטור מסויים שיודע לדאוג לעצמו...שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: