דרוש מידע לחסום כביש זה חוקי?

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
האם מותר לחסום רכבים בכביש כהפגנה בלי לתאם מראש עם המשטרה?
אם כן -איך השוטרים מפנים את אלו שנשכבים על הכביש בירושלים ?
אם לא -למה לא עוצרים /תובעים/קונסים אותם ?
(נא לדון בענייניות בלי השמצות/נאצות שיביאו למחיקת האשכול)

נערך לאחרונה ב:

היו היה

משתמש פעיל
אסור
אאל"ט הקנס הוא 1000 שח על חסימת נתיב תנועה (וזה גם על מדרכה!!!)
ובאמת לפעמים המשטרה עושה את זה

תורת עולם

משתמש פעיל
כל חסימת ציר נסיעה מהווה עבירה על החוק וצפוי לקנס גם רכב פרטי שעוצר לכמה רגעים להוריד משהו כמו"כ חסימה צירים להפגנה ללא רשיון אך המשטרה לא מסוגלת להתחיל לריב עם עשרות או מאות אנשים בלחלק דוחות אז באים ומבצעים פינוי הציר באמצעים העומדים לרשותם כמו מכתזיות פרשים מכות עצירות

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אגב, החוק היום אומר שאתה יכול להתקשר למשטרה על רכב שחוסם אותך במתחם קניות פרטי אפילו..
קרדיט: מיכאל מלכיאלי - ש"ס

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אסור לחסום כביש ללא אישור מהמשטרה
גם בהפגנה
יחד עם זאת בהפגנות יש למשטרה בעיות משפטיות לקנוס או לעצור את כולם
מפני כל מיני טענות משפטיות
ביניהן: הגנה מן הצדק, הזכות להפגין ועוד ועוד
המשטרה חייבת להודיע לקהל שזה הפגנה לא חוקית ושצריך להתפזר
רק לאחר מכן המשטרה יכולה להתחיל לפזר את ההפגנה

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
לא חוקי בעליל...

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
אסור לחסום כביש ללא אישור מהמשטרה
גם בהפגנה
יחד עם זאת בהפגנות יש למשטרה בעיות משפטיות לקנוס או לעצור את כולם
מפני כל מיני טענות משפטיות
ביניהן: הגנה מן הצדק, הזכות להפגין ועוד ועוד
המשטרה חייבת להודיע לקהל שזה הפגנה לא חוקית ושצריך להתפזר
רק לאחר מכן המשטרה יכולה להתחיל לפזר את ההפגנה
נראה לי שזו התשובה הנכונה , עברתי על המופיע באתר כל זכות ועיקרי הדברים הם שהפגנה מעל 50 איש שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו' צריכה אישור מהמשטרה ואם ההפגנה מתנהלת ללא אישור השוטרים צריכים לומר למפגינים להתפזר ואם הם לא מתפזרים אפשר לפנותם בכוח , אבל לא כתוב שזה גורר קנס או עונש אחר .
אם אכן זה החוק אז התנהלות המשטרה בהפגנות מובנת

אני וביתי

משתמש מקצוען
נראה לי שזו התשובה הנכונה , עברתי על המופיע באתר כל זכות ועיקרי הדברים הם שהפגנה מעל 50 איש שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו' צריכה אישור מהמשטרה ואם ההפגנה מתנהלת ללא אישור השוטרים צריכים לומר למפגינים להתפזר ואם הם לא מתפזרים אפשר לפנותם בכוח , אבל לא כתוב שזה גורר קנס או עונש אחר .
אם אכן זה החוק אז התנהלות המשטרה בהפגנות מובנת
על חסימת כביש יש קנס המשטרה לפעמים פועלת כך זה הכי מרתיע.

KAV

משתמש פעיל
אגב, יהיה מעניין לעקוב איך המשטרה תפעל, אחרי ההודעה הזו מטעם בן גביר.
היום (שני) התכנס ספ"כ המשטרה בראשות המפכ"ל רב ניצב יעקב שבתאי, לישיבה מיוחדת במעמד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, בביקורו הראשון של השר במטה הארצי של המשטרה. בישיבה הכיר השר מקרוב את סגל הפיקוד הבכיר של המשטרה. בין היתר הדגיש יו"ר עוצמה יהודית, שהמדיניות בכל הקשור להפגנות של חרדים הולכת להשתנות.

בשנים האחרונות הולכות וגוברות התמונות הקשות שמגיעות מזירות של מפגינים חרדים, שם נראה כי המשטרה נוקטת ביד חופשית בכל הקשור לפיזור המפגינים – כולל פיזורים אלימים במיוחד. מנגד, בהפגנות של פעילי שמאל לדוגמה מדיניות המשטרה היא לנקוט ביד רכה יותר, ובישיבת הדרג הבכיר של המשטר הבהיר השר הנכנס שזה לא יהיה יותר.

"המדיניות שלי זה שחופש הביטוי הוא ציפור נפשה של הדמוקרטיה וצריך לתת לכולם להפגין, לכולם, בלי יוצא מן הכלל, אבל חופש הביטוי זה לא חופש השיסוי, וחופש הביטוי זה לא הזכות להסית והזכות להרים ידיים ואני מצפה כאן שיהיה שוויון באכיפה. שלא יהיה ציבור כזה או ציבור אחר ולכל אחד יהיו תנאי הפגנה שונים ויחס אחר לגמרי. איך אמר בית המשפט העליון לא פעם? אין לך יותר חמורה, יותר קשה, מתחושת בניה ובנותיה של החברה הישראלית שמרגישים קיפוח", אמר בן גביר. אנשיו הדגישו ל'חדשות JDN' שהכוונה היא להפגנות החרדים.

"אני רוצה שכל המפגינים ירגישו אותו דבר. אין להפעיל מכת"זית כאן ולא להפעיל מכת"זית כאן, לעצור מפגינים כאן ולא לעשות מעצרים כאן, אם המדיניות היא שמי שחוסם כביש נעצר ואני בעד זה, אז צריך לעצור את מי שחוסם כביש. אם המדיניות היא ואני בעד זה לאפשר חופש ביטוי, אז לאפשר חופש ביטוי לכולם, שיעמדו ושיצעקו ושיקראו קריאות. ואם המדיניות היא לעצור קריאות הסתה, אז צריך לעצור קריאות הסתה לכולם. אין מפגינים סוג א' ומפגינים סוג ב'", הוסיף לסיום.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שאינה נוגעת לשמירה על שלטון החוק וכו'
סקטור מסויים שיודע לדאוג לעצמו...
שחיתות!!!
עכשיו כל הצדקנים הנאורים שיחסמו כבישים כנגד הרס הדמוקרטיה ושאר ירקות,
יטענו בכל תוקף שאסור לפנותם משום שהם מגינים על שלטון החוק:eek::oops:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה