מאפים לחמניות רכות שעוברות הקפאה והפשרה בקלות

מה יש

משתמש מקצוען
מאד אוהבת לאפות ואופה הרבה
אבל לחמניות פשוטות -לחמניות ביס
קלות אווריריות ונחמדות
אפשר עם תוספות אפשר בלי...

כאלו שיקפאו ויופשרו בקלות (לא לילה מראש על השיש מכוסות במגבת בטמפרטורה מסוימת)
מתכון כזה לא מצאתי..
אשמח להמלצות.
תודה!
 

EfratHL

משתמש פעיל
בשמחה, מתכון פשוט וקל
אני לא משתמשת במיקסר, מערבבת הכל ככה בקערה
הן מפשירות לי צ'יק צ'ק בחוץ, ואפשר גם 30 שניות במיקרוגל עטוף במגבת.

מתכון ל20-22 לחמניות ביס או 16 לחמניות רגילות.

1 קילו קמח(אני משתמשת בכוסמין 80%)
כף וחצי שמרים
2 וחצי כפות סוכר
4 וחצי כפות שמן
700 מ"ל מים פושרים
כף מלח

התפחה של גג שעה (ביום יכול לקחת גם 45 דקות)

אפשר לפזר למעלה מה שאוהבים, אני טובלת כל לחמניות במים רותחים עם קצת אבקת שום ומצפה בשומשום, יוצא קצת כמו בייגל ירושלמי

אפייה של 15-20 דקות על 180 מעלות
 

hilasg

משתמש פעיל
בשמחה, מתכון פשוט וקל
אני לא משתמשת במיקסר, מערבבת הכל ככה בקערה
הן מפשירות לי צ'יק צ'ק בחוץ, ואפשר גם 30 שניות במיקרוגל עטוף במגבת.

מתכון ל20-22 לחמניות ביס או 16 לחמניות רגילות.

1 קילו קמח(אני משתמשת בכוסמין 80%)
כף וחצי שמרים
2 וחצי כפות סוכר
4 וחצי כפות שמן
700 מ"ל מים פושרים
כף מלח

התפחה של גג שעה (ביום יכול לקחת גם 45 דקות)

אפשר לפזר למעלה מה שאוהבים, אני טובלת כל לחמניות במים רותחים עם קצת אבקת שום ומצפה בשומשום, יוצא קצת כמו בייגל ירושלמי

אפייה של 15-20 דקות על 180 מעלות
כמה זה 700 מ"ל מים ומתי את טובלת - לפני או אחרי אפיה?
 

EfratHL

משתמש פעיל
700 מ"ל זה כמעט 3 כוסות (מדידה)
אני טובלת לפני האפייה
 

יום טוב ושמח

משתמש רשום
היי
הכנתי את הלחמניות
הבצק היה מאד מבטיח אבל עכשיו יצאה הנגלה הראשונה מהתנור..
הלחמניות קשות כמו אבן!!!
למה זה קרה לי?
 

יום טוב ושמח

משתמש רשום
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
האמת שאפיתי בתחילה בטוסטר אובן
אבל אחר כך עברתי לתנור וגם שם לא יצא משהו..
מתלבטת אם לזרוק את הבצק שנשאר...
 

EfratHL

משתמש פעיל
עשיתי בדיוק לפי ההוראות
האמת שאפיתי בתחילה בטוסטר אובן
אבל אחר כך עברתי לתנור וגם שם לא יצא משהו..
מתלבטת אם לזרוק את הבצק שנשאר...
יכול להיות שהשמרים לא היו מספיק טריים?
קרה לי פעם עם בצק אחר. כמה מים שמת?
תנסי להוסיף קצת שמן ולאפות פחות זמן את מה שנשאר.
 

יום טוב ושמח

משתמש רשום
שמתי מים בדיוק לפי הכמות ( מדדתי בכוס מדידה)
כן הייתי צריכה להוסיף קמח מדי פעם כי הבצק היה דביק קצת
זאת לא פעם ראשונה שזה קורה ואני חושדת בתנור שלי..
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
תנסי לאפות בטמפרטורה נמוכה יותר
ואם הבצק דביק אל תוסיפי קמח אלא תשמני את הבצק והמשטח
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה