מאפים לחמניות באן מזונות/קמח תירס.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אשמח למתכון.
תודה.
 

בשלן

משתמש פעיל
דרך אגב רוב הפוסקים אומרים שלחמניות באן הם מזונות אפי מקמח רגיל
והעליתי כאן מתכון פצצה
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
דרך אגב רוב הפוסקים אומרים שלחמניות באן הם מזונות אפי מקמח רגיל
והעליתי כאן מתכון פצצה
לא העלת מתכון, העלת קישור שחסום לי.
מחפשת מתכון כתוב.
 

בשלן

משתמש פעיל

מועתק מהקישור הנל

לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת


מצרכים לכ-25 לחמניות (תלוי בגודל)


ללחמניות:

קילו קמח לבן
2 כף שמרים יבשים
שקית אבקת אפייה
4 כפות סוכר לבן
4 כפות שמן קנולה
כף מלח דק
2 כוסות מים בטמפרטורת החדר
לאידוי במחבת (לכל סבב)
100 מ"ל מים
כפית שמן

אופן הכנה

  1. מכינים את הלחמניות באן: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  2. מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה.
  3. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה.
  4. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור.
  5. מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
  6. מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר.
  7. מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת)
  8. שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה.
  9. מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים.
  10. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
 
נערך לאחרונה ב:

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען

מועתק מהקישור הנל

לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת


מצרכים לכ-25 לחמניות (תלוי בגודל)


ללחמניות:

קילו קמח לבן
2 כף שמרים יבשים
שקית אבקת אפייה
4 כפות סוכר לבן
4 כפות שמן קנולה
כף מלח דק
2 כוסות מים בטמפרטורת החדר
לאידוי במחבת (לכל סבב)
100 מ"ל מים
כפית שמן

אופן הכנה

  1. מכינים את הלחמניות באן: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  2. מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה.
  3. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה.
  4. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור.
  5. מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
  6. מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר.
  7. מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת)
  8. שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה.
  9. מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים.
  10. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
זה מנסיון? אני רוצה להכין ולשמוע חו"ד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה