כל מה שטעים, מענייןמעניין?
הקפאת אחרי תפיחה ראשנה?והקפאתי בשקית עוד 2 פיתות של בצק
אחרי תפיחה שלמההקפאת אחרי תפיחה ראשנה?
נראה קל ומגרה, בע"ה לחנוכה! רק כמה שאלות....החומרים:
4 כוסות קמח
2 כפיות סוכר
3 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים פושרים
4 כפות שמן
1.5 כפיות מלח
אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים חוץ מהמלח לשקית הקפאה גדולה ולערבב היטב עם הידיים מבחוץ
לאחר שהכל מעורבב ונהיית עיסה דביקה להוסיף את המלח ולהניח לתפוח בערך חצי שעה
לאח"מכ יש לעשות חור בסוף השקית ולזלף לתבנית את הגודל הרצוי ולא לשים צפוף מדי למרוח כל פוקאצ'ה בקצת שמן זית
לשים למעלה איזה תוספות שאוהבים: פטריות ,תירס , עגבניות ועוד...
ולאפות בחום של 180 מעלות
בתאבון!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: