אנחנו קוראים לזה לחם תלוש, כי אפשר לתלוש, בפועל אני חותכת אותו למלבנים יפים....
- מעלה לכן מתכון של לחם מקסים, טעים, וקליל להכנה.
זה בעצם כמו פיתה ענקית, מתובלת, ומשדרגת כל ארוחה.
ניגש למתכון:
מדידה בכוס חד פעמית
החומרים:
כף מלח
קילו קמח
3 כפות שמרים יבשים
כ- חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
6 כוסות מים חמימים!! (לא התבלבלתי)
את כל החומרים שמים בקערת מיקסר, ומערבבים עם המקצפים!!!! (לא עם הוו של הבצק)
לתת לזה התפחה של רבע שעה בערך, עד שהבצק מתמלא בבועות ועולה מעלה, לאחר מכן שופכים את העיסה לשתי תבניות תנור,
לאחר מכן לוקחים בכלי שמן + תבלינים כיד הדמיון.
שום גבישי, תבלין פיצה, זעתר, שומשום,
אפשר גם לשים ירקות חתוכים קטן,
אפשר גם רוטב פיצה וגבינה צהובה ותבלינים.
ככל העולה על הדעת, הדמיון והמלאי בבית.
להכניס לתנור על 180 עד שמזהיב יפה ולאכול בהנאה!!
מצרפת תמונות... בתאבון!!
- מעלה לכן מתכון של לחם מקסים, טעים, וקליל להכנה.
זה בעצם כמו פיתה ענקית, מתובלת, ומשדרגת כל ארוחה.
ניגש למתכון:
מדידה בכוס חד פעמית
החומרים:
כף מלח
קילו קמח
3 כפות שמרים יבשים
כ- חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
6 כוסות מים חמימים!! (לא התבלבלתי)
את כל החומרים שמים בקערת מיקסר, ומערבבים עם המקצפים!!!! (לא עם הוו של הבצק)
לתת לזה התפחה של רבע שעה בערך, עד שהבצק מתמלא בבועות ועולה מעלה, לאחר מכן שופכים את העיסה לשתי תבניות תנור,
לאחר מכן לוקחים בכלי שמן + תבלינים כיד הדמיון.
שום גבישי, תבלין פיצה, זעתר, שומשום,
אפשר גם לשים ירקות חתוכים קטן,
אפשר גם רוטב פיצה וגבינה צהובה ותבלינים.
ככל העולה על הדעת, הדמיון והמלאי בבית.
להכניס לתנור על 180 עד שמזהיב יפה ולאכול בהנאה!!
מצרפת תמונות... בתאבון!!
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: