לזניה - מה עדיף?

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני צריכה להכין לזניה למוצאי שבת. השאלה ה עדיף - לאפות אותה היום, שתעמוד כל השבת במקרר
או להכין את החומרים בשכבות ורק לאפות במוצא"ש?

לי עדיף האפשרות הראשונה, השאלה איך זה יוצא
 

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מניסיון- לחמם לזניה זה לא מתקרב אפילו לאיך שזה יוצא מהתנור...
בגלל ה'דפים' שמתקשים מאוד (אלא אם כן הם מכוסים מאוד מאוד טוב אבל עדיין...)

הכי עדיף לדעתי זה לשים את הרוטב בקירור ובמוצש"ק רק להרכיב את השכבות (בד"כ כמה דק') ולהכניס לתנור
 

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבעיה שלי זה זמן האפיה,
אבל נשתלד לעשות כמו שכתבתם.

תודה ושבת שלום!
 

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מחממת ויוצא מצויין. לפעמים יוצא רך יותר מבהתחלה כי הנוזלים ממשיכים להספג בעלים.
 

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מירי ו;n5079126:
באתר של אפרת סיאצי היא כותבת שאין בעיה לחמם
http://www.10dakot.co.il/לזניה-חלבית/

היא כותבת שלאלו שאוהבים הרבה רוטב הלזניה תהיה הכי טעימה כשהיא תצא מהתנור
לאלו שאוהבים פחות רוטב- הלזניה תהיה טעימה דווקא אחרי חימום...

אין ספק שזה מתייבש קצת/מתקשה/הרוטב נספג או איך שתקראו לזה

למי שאוהב ככה בתאבון
רק צריך לדעת כדי לא להתאכזב..
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בטח כבר לא רלונטי
אבל לזניה יותר טעימה יום למחרת שהיא סופגת את כל הטעמים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה