התייעצות לו הייתם זוכים בשלושים אלף ש"ח, מה הייתם עושים עם הכסף?

מצב
הנושא נעול.

שלי

משתמש רשום
אני הייתי לומדת קורסים ששנים אני חולמת להגיע אליהם,
ובגלל המחיר והציוד היקר ויתרתי עליהם.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
חסכון ברור!! (בתנאי שהוא לא צריך מטבח :p)
מי שמקבל 30000
חייב להתנהג איתם בחכמה
או סגירת חובות או חסכון (לילדים כן? ברור אלא מה?)

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אמתין להזדמנות טובה להשקעה (אולי אם יתפח מפה ומשם יהיו יותר אפשרויות, אבל גם זה לא רע).
בינתיים שם בגמ"ח "אהבת חסד".

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
כיוון שכתבתם שיענו ברצינות לכן חושבני שכל מה שעונים זה לא רציני
כי כל דבר גדול יש הבדל בין דמיון שאם זה יקרה אעשה כך וכך , לבין מציאות שזה קורה שאז מתגלים נתונים חדשים ובד"כ ינהגו אחרת, לכן כל תשובה היא רצינית רק לדמיון.

שלום רבב

משתמש פעיל
כיוון שכתבתם שיענו ברצינות לכן חושבני שכל מה שעונים זה לא רציני
כי כל דבר גדול יש הבדל בין דמיון שאם זה יקרה אעשה כך וכך , לבין מציאות שזה קורה שאז מתגלים נתונים חדשים ובד"כ ינהגו אחרת, לכן כל תשובה היא רצינית רק לדמיון.
מכיון וכתב רבינו מנחם שזה לצורך פרויקט לכאו' כוונתו לפרסם רוצים 30,000 ש"ח כדי ... והוא לא יודע מה לשים שם בשלוש נקודות האלו אז הוא פשוט רוצה לדעת דוקא על מה אנשים חולמים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה