לוח גרפי

כרמיגרף

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני רוצה לקנות לוח גרפי (מסך)

היכן אפשר לקנות כזה דבר,
הכי טוב ובמחיר טוב.

daniella f

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אם אתה רוצה לוח גרפי שהוא מסך יש לך את סדרת הסינטיק של וואקום, אבל זה יקר משמעותית מלוח גרפי רגיל. המשווקים שלהם בארץ הם אריג'נט.

(שמעתי ממישהו אחד שהוא מצייר על טאבלט שיש לו עט. משהו בסגנון של אייפוד אבל של חברה אחרת, לא התנסיתי בזה, אבל שווה לבדוק.)

yaakovh

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תעשה חיפוש בפורום כי יש המון נושאים שנפתחו על כך.

yaakovh

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י daniella f;887868:
אם אתה רוצה לוח גרפי שהוא מסך יש לך את סדרת הסינטיק של וואקום, אבל זה יקר משמעותית מלוח גרפי רגיל. המשווקים שלהם בארץ הם אריג'נט.

(שמעתי ממישהו אחד שהוא מצייר על טאבלט שיש לו עט. משהו בסגנון של אייפוד אבל של חברה אחרת, לא התנסיתי בזה, אבל שווה לבדוק.)

אפילו אייפוד שזאת החברה הכי טובה בטאבלטים, לא מגיע לרמת דיוק איכותית של ציור בלוח דיגיטלי פשוט של וואקום.
המטרה של הטאבלט היא לא לציור. לכן יש רק כ-5 עד 10 בסיסי מגע בשונה מלוח דיגיטלי שיש בו... אלפי נקודות מגע!!!

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י yaakovh;888110:
אפילו אייפוד שזאת החברה הכי טובה בטאבלטים, לא מגיע לרמת דיוק איכותית של ציור בלוח דיגיטלי פשוט של וואקום.
המטרה של הטאבלט היא לא לציור. לכן יש רק כ-5 עד 10 בסיסי מגע בשונה מלוח דיגיטלי שיש בו... אלפי נקודות מגע!!!
יפה הגדרת...:)
ולשאלה הפותחת, בארץ יש רק אריג'נט-
http://www.arigent.co.il/wacom/
ואם רוצים פחות יקר אפשר להזמין מחו"ל...

Danbarlev

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לא שייך לצייר מקצועי באייפד!
אני ממליץ לקנות לוח גרפי לא מסך לפחות בתחילה ...ולהתרגל

daniella f

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני גם חושבת שממש לא שייך לצייר על טאבלט, פשוט פגשתי פעם מישהו שהוא גרפיקאי וגיג של מחשבים והוא טען בלהט שמה שיש לו זה טאבלט חדש ולא ממש מוכר עדיין וזה בדיוק כמו לצייר על וואקום רק יותר טוב כי זה על מסך וזה נייד וקל וכל התוכנות הכבדות יושבות לו שם. בכל אופן אני גם לא מאמינה שזה הגיוני אבל לא בדקתי את העניין לכן אני רק מעבירה את המידע (זה לא היה אייפוד, חברה אחרת והוא צייר על זה עם עט לא עם האצבעות).

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
מה זה לוח גרפי שהוא מסך, ומה זה לוח שהוא לא ?

daniella f

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שירלי;888804:
מה זה לוח גרפי שהוא מסך, ומה זה לוח שהוא לא ?

עם מסך זה סינטיק של חברת וואקום, יש אותו בכמה גדלים והוא יקר משמעותית מלוח רגיל. זה מסך שמחברים למחשב ואפשר להשכיב אותו על השולחן ולצייר עם העט ישירות עליו.

בלי מסך זה במבו ואינטוס של חברת וואקום. (ויש עוד של חברות אחרות.) זה לוח שמחברים למחשב ומציירים בצד בלי להסתכל על היד המציירת, התוצאות נראות על המסך הרגיל שמולך ולא על המשטח שציירת עליו, מתרגלים לזה מהר.

אישית יצא לי לעבוד עם במבו וסינטיק.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה